Windows 8 yerine Windows 8.1 sürücüsü indirsem sorun olur mu?

0

Merhaba Bir arkadaşımın bilgisayarının işletim sistemi intel hd graphics 4000 ekran kartına sahip bu sitede windows 8 64 bit yok windows 8.1 64 bit var işletim sistemi seçinde windows 8.1 64 bit indirse bir sıkıntı olur mu? 

gorele28 gorele28 (387)
4 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Bir sıkıntı olmaz. Windows 8 64 bit  yerine  Windows 8.1 64 bit  indirip kurabilir arkadaşın Windows 8.1'e geçerse daha rahat edecektir.

    hakan hakan (15394)
    4 yıl önce cevaplandı

    0

    Windows 8 eski bir yazılım olduğundan 8'i yazmamış ola bilirler veya desteği kesmiş ola bilirler fakat orada 3 more yazıyor yani 3 tane daha var onları yazmamışlar indirmende sakınca yok.

    Bilgisayarını neden Windows 10'a yükseltmiyorsun ki windows 10'a göre uygulamaları dizayn ediyorlar hatta windows 8 daha ağır geldi bana Windows 10 daha hafif

    darkcrak darkcrak (5158)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      dosyayı indir sonra uyumluluk modunda windows 8 seçerek çalıştırmayı dene.

      yahut manuel olarak sürücüyü güncellemeyi dene ; aygıt yöneticisine gel oradan görüntü bağdaştırıcısı bölümünde intele sağ tık yapıp sürücü güncelleştir seçeneğini seç ardından sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara seçeneğiyle devam et. sürücünün konumunu seçtikten sonra ileri diyerek yüklemeyi dene.

       

      ayrıca yavaş yavaş microsfot diğer işletim sistemlerine desteği sonlandırıyor. güncel ve stabil olan windows 10'a geçmeni öneririm.

      @hakan bey söylediği gibi bi problem olmaz. 

      ek olarak aygıt yöneticisinden manuel yerine bi üstteki seçenek olan sürücüyü otomotik olarak tara seçeneğiyle güncelleştirmeyi deneyebilirsin.

       

      ybaskin34 ybaskin34 (1440)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol