Windows 8/8.1 ve 7'de Windows 10 keyfi olabilirmi? Kutucuklu Başlat Menüsü bu işletim sistemlerindede kullanılabilirmi?

0

Bilindiği üzere Windows 8 ile beraber senelerden beri alışılmış olan windows menüsü kalkmış, yerine "metro" sistemi getirilişti. Bu çok şikayet konusu olunca Windows 8.1 ile başlat menüsü yeniden getirileceği söylentileri çıkmış ama bu tam olarak gerçekleşmemiş, beklenen klasik başlat menüsü yerine sadece başlat düğmesi getirilmekle yetinilmişti. Buda Windows 8 kullanıcıları için bir hayal kırıklığı olmuştu.

Bütün bunları değerlendiren microsoft sistemi yeni dağıtıma çıkaracağı işletim sisteminde başlat menüsünü -metro ekranıylada senkronize ederek- yeniden hayata geçirme kararı aldı.

Önizle sürümünün dağıtımına başlanan yeni işletim sistemi Windows 10, Başlat Menüsü'nü geri getirmekle kalmıyor, ona giriş ekranındaki kutucukları da ekliyor.

temmuz temmuz (12505)
9 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Windows 8/8.1 kullanıyorsanız ve menüyü geri getirmek istiyorsanız, Windows 10'un Başlat Menüsü'ne çok benzer bir alternatif sunan Start Menu Reviver 2'yi (tıkla) kullanabilirsiniz. Windows 7, 8 ve 8.1'de çalışan program, dilediğiniz gibi kişiselleştirilebiliyor.

    temmuz temmuz (12505)
    9 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol