windows 8e geri dönüş

0

Arkadaşlar ben 1 ay falan önce windows 10 formatı atarak windows 10a geçtim bugün 8e geri dönüşüm yapmak istedim şöyle bir hata çıktı sizi windowsun eski sürümüne götürmemiz için gereken dosyalar bu bilgisayardan kaldırılmış üste bakıyorum bu bilgisayarı sıfırla var oraya tıklasam döne bilirmiyim veya başka bir şekilde cd dvd olmadan ? 

not eski windows 8 etkileştirilmişti orjinaldi yani

nizi666 nizi666 (179)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Eski işletim sistemine dönemessiniz. windows 8 DVD veya usb ile format atarak dönersiniz elinizde yoksa

     burdan indirin USB ye direk olarak iner DVD ye yazdıracaksanız iso dosyası olarak indirmeniz gerekir daha sonra DVD ye iso programı ile yazdırın windows 8 formatınızı atın 

     

    candan candan (4301)
    7 yıl önce cevaplandı

    • peki sıfırlama ne abi ?ne tür hayrı var ? nizi666 7 yıl önce
    • mevcut işletim sisteminiz in sıfırlanması yani windows 10 candan 7 yıl önce

    0

    Windows 10'a format atarak geçmişsin, yükseltme (güncelleme) yaparak değil. Bu sebeple "windowsun eski sürümüne dönmek  için gereken dosyalar" sabit diskte yedeklenmedi. Böyle oluncada Windows 8'e geri dönme imkanın maalesef olmuyor. Bu sebeple eğer Windows 8'e geri dönmede ısrarlı olursan bunu yeni bir format ve yükleme ile yapmak zorunda olursun. Ama ben sana Windows 8 geri dönüşü tavsiye etmem. Eğer PC'de bulunan donanımların Windows 10 uyumlu sürücüleri varsa Windows 10 işletim sisteminde kalmanı tavsiye ederim (Windows 8 çalıştıran PC'ler Windows 10 çalıştırmaktada zorlanmaz). Windows 10 daha performanslı, daha stabil ve daha güvenilir bir sistemdir ve tercih edilmelidir. Eğer Windows 10'da problemler varsa bunlar bir şekilde düzeltilebilir veya "sıfırlama" yoluna gidilir; Windows 10 ilk yüklenmiş haline getirilir.

     

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

    • bende öyle yaptım abi sıfırladım düzeldi teşekkürler genede nizi666 7 yıl önce
    • Geçmiş olsun. temmuz 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol