windows calismayi durdurdu.

0

windows fezgini calismayi durdurdu 

EXPLORER.EXE

EXPLORER.EX.DLL    PORTAL SEPETI DIYE BIR TARAYICI YAPISMISTI ARASTIRDIM O YAPIYORMUS GALIBA AMA HICBIR SEKILDE BILGISAYARIM ACILMADIGI ICIN ISLEM YAPAMIYORUM GUVENLI MODDADA ACILMIYOR FORMAT ATMAK ISTEMIYORM ICINDE BILGILERIM VAR

bedirhan41 bedirhan41 (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Portal Sepeti korsanı sistem açılışını engellemez, başka zararlı fonksiyonlar gösterir:

    Portalsepeti tarayıcı korsanı nedir, nasıl temizlenir? (tıkla)

    Sistem açılmaması problemini düzeltmek için bilgisayarı sistem yükleme diski (kurulum DVD'si) ile boot ederek ön yüklemeden sonra "Onarım" seçeneklerine gir (Dil ve klavye seçeneklerinden sonra) ve yönergeye göre oradan devam et; sistem açılışını sağla.

    Edit:

    Senin sabit diskinde bir problem var gibi görünüyor. PC'nin açılmaması ve onarımın uzun sürmesinin sebebi bu olmalı. HDD Regenerator Bootable yüklü bir flash bellek veya CD ile PC'yi boot ederek bir disk taraması yapmanı tavsiye ederim. Eğer diskte bad sector'ler varsa ve bunlar çok fazla değilse hem sabit diskin düzelerek çalışır hale gelecek, hemde sistemin kurtularak windowsun yeniden açılabilecektir. Eğer sabit diskin çok problemliyse zaten onu ve kurulu windowsunu kurtaramazsın; sabit diskindeki sözettiğin bilgilerine ulaşmanda çok zor olacaktır (Hiç olmasını istemem ama iş buna kalırsa bunun için yeni tavsiyelerde bulunabilirim. Yani data'larını kurtarabilmen için.. Bu kurtarma işi yüzde yüz garantili olmaz. )

    HDD Regenerator programı nasıl bir programdır ve nasıl kullanılır:? (tıkla-bilgilen ve download et)

    Not: Üstteki linkten ulaşacağın konuda bana ait olan mesajı okursun ve ilgili programın linkinede yine o mesaj içerisinden bağlanırsın; oradan download edersin. Ancak konudaki mesajımdanda okuyacağın üzere verdiğim HDD Regenerator download linkindeki program bootable özellikli olmayıp Windows versiyonudur. Ama bu versiyondan bootable CD veya flash bellek versiyonuda oluşturulabilmektedir. Konuda bulunan mesajımda bu bilgide yer almakta. Başka bir PC'ye (eş-dost PC'si gibi mesela) Windows versiyonu kurar orada istediğin bootable'ı (flash bellek veya CD'yi) oluşturabilirsin. 

    Kolay gelsin. 

    Edit 2:

    Kasayı açarak ekran kartını üstten slota doğru bastırarak slota tam oturtmayı deneyebilirsin.

     

    temmuz temmuz (12505)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      Bir kaç kez kapatıp açarsanız, yani Windows bu hatayı verdiğinde doğrudan kapatıp açarsanız, Windows kurtarma ekranı gelecektir.

      Kurtarma ekranı üzerinden Windows'u onarın. Daha sonra mutlaka  Temmuz'un verdiği portal sepeti temizleme işlemini yapın.

      hakan hakan (15409)
      8 yıl önce cevaplandı

        0

        HAYIR BASLANGIC ONARMA SORUN YOK DIYOR SISTEM GERI YUKLEME BASARISIZ OLUYOR

        bedirhan41 bedirhan41 (1)
        8 yıl önce cevaplandı

        • Üstte verdiğin yeni bilgi üzerine mesajımı edit'ledim. Bakarsın. temmuz 8 yıl önce
        • "Windows hata bulamadı" raporu sonradan dikkatimi çekti. Windows hatası yoksa ekrana windowsun gelmemesi ilk olarak akla bir ekran kartı problemi (driver veya donanımsal) getirir. Ama bu haldede eğer ekran karı donanım olarak bozuk değilse güvenli modda standart vga sürücüsüyle açılabilmeli. Biraz daha ayrıntı verirsen daha sağlam bir teşhis yapabiliriz. temmuz 8 yıl önce
        • Kasayı açarak ekran kartını üstten slota doğru bastırarak slota tam oturtmayı deneyebilirsin. temmuz 8 yıl önce
        • Windows hata bulamadımı diyor yoksa Sistem Geri Yükleme windowsu geri alma noktasına yüklemekte başarılı olamadımı diyor? Bunların arasındaki fark çok önemlidir. Ama zaten Sistem Geri Yükleme Windowsta hata bulunamadı raporu vermez, eğer geri yüklemeyi başarabilirse kullanıcını iradesi doğrultusunda bir geri alma noktasına sistemi geri alır. Sistem Geri Yükleme programı, bir Windows hataları teşhis uygulaması değildir. temmuz 8 yıl önce
        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol