Windows Gezgini'nde anlatamadığım bir sıkıntı var

0

Merhaba. Bilgisayarımda değişik problemler var (Yaklaşık 2 haftadır). Birkaç örnek vereyim:

Masaüstünde bir video var. O video ne yaparsam yapayım silinmiyor, adı değişmiyor, geri dönüşüme atılmıyor, taşınmıyor. Orada öyle kaldı. Shift+delete yaptığımda "Sil için hazırlanıyor, kalan süre hesaplanıyor vb." şeyler yazıyor ama saatlerce beklesem de hiçbir şey olmuyor.

Bilgisayarım'a girdiğimde bazen C ve D diskini gösteriyor ama çoğunlukla hiçbir şey gözükmüyor ve yukarıdaki çubuk yeşil renkle yükleniyor (Bunu da saatlerce bekledim en sonda yeşil takılıyor, C ve D diskine erişemiyorum)

Dosyaların önizlemeleri gözükmüyor. Mesela resim klasörüne girince resimlerin ismi çıkıyor ama simgeleri beyaz oluyor ve aynı Bilgisayarım'da olduğu gibi yeşil şey yükleniyor.

Herhangi bir klasörde sol taraftaki bölümde (Sık kullanılanlar, Kitaplıklar vs. olduğu yerde) simgelerin üstünde büyüteç çıkıyor ve onlara da girilmiyor.

Oyunlarda, programlarda herhangi bir performans düşüklüğü yok. Malwarebytes, Eset ile defalarca tarattım CCleaner ile temizleme yaptım ama düzelmedi. Yardımcı olur musunuz? Uzaktan bilgisayara bağlanarak vs. bu sorunu çözebilecek var mı?

Nedense ben soruna o videonun yol açtığını düşünüyorum sanki bilgisayar o videoyla ilgili bir işlem yaparken takılıyor gibi.

mstfz2001 mstfz2001 (17)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Teşekkürler. O dosya Unlocker ile silindi. Şimdi de Hitman Pro ile taratıyorum, umarım sorunum çözülür. mstfz2001 6 yıl önce
    • Tamam, geçmiş olsun @mstfz2001 temmuz 6 yıl önce

    0

    sana bunun için bir program önericem  Unlocker programından istediğin her şeyi silebilirsin

    http://www.gezginler.net/indir/unlocker.html

    yunusem yunusem (3)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol