Windows güncellemeden sonra açılmıyor

0

Bugün otomatik yapılan windows güncellemesinden sonra pc sürekli başlangıç onarma yapıyor kendi kendine. ekstra ben sistem geri yükleme yaptım onarma yerinden . Hala açılmıyor pc. Tekrar tekrar başlangıç onarma yapıyor. Formattan başka çözümü var mı acaba?

siliness63 siliness63 (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Windows'un malesef bu tarz sorunları olabiliyor. Windows güncelleştirmelerini yaparken elektrik gitmesi, bilgisayarın beklenmedik şekilde yeniden başlaması veya bir şekilde güncelleştirmelerde sorun çıkması bu sorunu yaşamanıza sebep olabilir. Malesef Windows ta bu konuda %100 olasılıkla güncelleştirmeleri sağlıklı yapar diyemiyoruz. Örneğin çok yakın zamanda kuzenim Windows 10 bilgisayarını bir türlü 1703 sürümüne güncelleştirmiyor, Windows her defasında güncelleştirmeleri yeniden indiriyor ancak kuruluma gelince bir yerde hata verip yapılan işlemler geri alınıyor. Söylemek istediğim Windows bu konuda kullanıcısına %100 güven veremiyor.

    Sizin durumunuzda da Sistem Geri Yükleme önerilir ancak bunu denediğinizi söylemişsiniz. Sanırım sizin bilgisayarınız bir şekilde onarma yaparak işletim sisteminin bazı önemli dosyalarını kurtarmak zorunda kalıyor. Bu dosyaları da Sistem Geri Yükleme ile geri alamıyor gibi.

    Windows 10 Kurulum medyası ile bilgisayarınızı kurarmış gibi kurulum ekranına gelin. Kurulum ekranında Onar diyerek işletim sisteminizin eksikliklerinin giderilmesini sağlamayı deneyebilirsiniz. Kurulum medyasını da şuandaki güncel Windows kalıbı üzerinden hazırlamanız daha sağlıklı olabilir. Buradaki linke tıklayarak MediaCreation Tool aracını indirebilir ve Windows'un güncel hali ile hazırlanmış bir kurulum medyası (DVD, USB) oluşturabilirsiniz.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Sistem geri yüklemeyi yeniden denemelisin. Eğer bulunuyorsa farklı bir geri yükleme noktası secersin. Farklı geri yükleme noktası yoksa öncekini tekrar denersin. Eğer "Sistem geri yüklemesi başarıyla tamamlanmis, şu tarihe geri alınmıştır" gibi (benzeri) bir mesaj gelirse probleminin düzelmesi gerekir. Eğer sistem geri yükleme başarısız olursa "Sorun gider" seçeneklerine gidersin. PC'yi Güvenli Modda başlatabilirsen bunu Denetim masasindanda deneyebilirsin:

      Windows 10 işletim sisteminde "Sorun giderme" araçları toplu olarak nerede bulunurlar, bunlar nelerdir ve nasıl kullanılırlar? (tıkla)

      temmuz temmuz (12505)
      6 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol