Windows ile SteelSeries Arctis 5 USB Kulaklık Driver Çatışması ?

0

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle buraya başlık açmadan önce çokca araştırdım bi çok yöntem denedim olmadı. Ve kulaklığımı kardeşimin laptopunda denedim sıkıntısız çalışıyor.
Öncelikle Kulaklığımda bir "chatmixer tuşu" diye bir aparat var. Bunun bi tarafı CHAT diğer Tarafı GAME yani bir oyunda veya windowsta sesli bir uygulama, bu Spotify olabilir veya Tarayıcıda Youtube olabilir. Müzik dinlerken veya oyun oynarken bir yandanda discord veya teamspeak gibi sesli sohbet uygulamalırında arkadaşlarınızla konuştuğunuzu varsayın ve müzik sesinin veya oyunun arkadaşlarınızın sesini bastırdığını varsayın. Aparatı CHAT kısmına çevirdiğinizde oyun sesini veya youtube spotify gibi uygulamaların sesini çevirdiğiniz oranda kısar chat sesi ise sabit kalır böylelikle iletişimi sağlarsınız.

Şimdi sorun şöyle, Evi temizlerken kabloları toplayarak rahatlıkla temizlik yapmak için bilgisayar fişleri söküldü. Sonra tekrar takıldığında kulaklığımda şu sıkıntı çıkmaya başladı. Bütün ayarlar ayarlı olmasına rağmen yani kulaklık ve mikrofon varsayılan olmasına rağmen Discord'a giriyorum ses ve görüntü ayarı kısmında herşey normal görünürken. Sesli kanala girdiğimde mikrofonumu algılamamaya başlıyor discord. Bu sorun sadece discorda özel değil Teamspeakde de aynı sıkıntı olduğunu denedim ve gördüm. Windows dan destek istiyorum onlar bi yandan yardımcı olmaya çalışıyor. Bi yandanda bu sorunu daha önce yaşamış veya şundan diyebilecek birisi vardır diye sizden yardım istiyorum. Kulaklık fişi çıkartıldıktan sonra yanlış usb ye takılmış olabilir diye tüm USB leri denedim yinede olmadı :( Sildim kurdum olmadı. Ne yapabilirim bir yardımcı olun.

metallica metallica (3)
3 yıl önce sordu

    Toplam 0 Cevap


    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol