Windows kurulumunda yanlışlıkla diğer sürücüleri silme

0

Dizüstü bilgisayarımda windows 7 kuruluydu ben sonradan windows 8.1 kurdum ama memnun kalmadım tekrar windows 7 kuracaktım ki yanlışlıkla dosya ve fotoğraflarım olduğu D sürücüsünü ve diğer bütün sürücüleri sildim ve hdd tek bütün halde kaldı. Dizüstü bilgisayarımı windows kurulum dvd sinden komut satırı ile açtım "DISKPART> list disk" dedim disk tek parça halinde gösterildi. Şimdi ben D sürücüsündeki dosyaları nasıl kurtarabilirim?

blackhawk blackhawk (3)
6 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    recuva programını kurun hardiskten silinene dosyaları kurtarmak için format dosyalarıda silindiği için yaklaşık olarak 20000 dosya içinden tek tek kontrol ederek dosyalarınızı kurtarablirsiniz bu işi oldukca zahmetli bir okadarda sabır işidir geçmiş olsun burdan indirin

    candan candan (4301)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Teşekkürler deneyeceğim. blackhawk 6 yıl önce

    0

    Hocam siz sürücü içindeki dosyaları sağ tık yapıp silmekten çok farklı birşey yapmışsınız. Biçimlendirmiş olsanız bile yine kabul ederiz ama o sürücü bölümünü silmişsiniz. Bu bağlamda geri kurtarmanız imkansız desem yeridir. Ama yinede ben şunuda önereyim, özellikle Windows Gezgini'ne benzer bir kolay arayüzü olduğu için öneriyorum kafa karıştırıcı değil.. Recuva'da başarılı olamazsanız bunu deneyebilirsiniz.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Sistemi yeniden kurup recuva ile hepsi olmasada bayağı dosyayı kurtardım  ilgilenen arkadaşlar çok sağolsun

      blackhawk blackhawk (3)
      6 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol