Windows Lisans Süreniz Yakında Dolacak Uyarısı

0

Birkaç yıl önce Windows'umu bildirim gelmesi üzerine ücretsiz Windows 10'a yükselttim. Fakat birkaç gündür bu uyarı geliyor. İnternette bulunan ger türlü çözümü denedim fakat bir çözüm bulamıyorum.Burada daha önce bu konuyu yazdım 1 tane çözüm yolu gösterildi fakat ne desem olmuyor. Yardımcı olur musunuz? ---------------------------------------------------------------------------------------------------- asus bilgisayarımı 2015 tarihinde aldım. O tarihten beridir hiç sorun yaşamadım windows işletim sistemine dair. Şuan çözülemeyen bu durumu yaşamak beni üzüyor. Bilgisayarımı Beko bayisinden aldım.İçerisinde windows işletim sistemi yüklüydü.Onlarla da iletişime geçeceğim fakat oraya gitmeden halletmek istiyorum. Etkinleştirme kısmında Windows 10 yerine 10 Pro yazıyor bu tam olarak nedir? Birde bilgisayara daha önce format atmış olmam bu durumla alakalı olabilir mi? (format sonrası işletim sistemim hep aynı kaldı (win10)) Ya da ilk aldığımdaki windows 8'e çevirsem durum düzelir mi? Ya da bilgisayarcının bir hatası mı? Şimdiden teşekkür ederim cevap için.

ahmetaydin34 ahmetaydin34 (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Windows 10 Pro, Windows 10'un bir sürümüdür. Bu kötü bir şey değil, endişe etme. Yaşadığın probleme gelecek olursam, %99 ihtimalle format atıldığı zaman Windows cracklenerek kurulmuş. Sen yükseltme yapıncada o crackten devam etmiş. 

    Burada yapman gereken şey şu: Bilgisayarını aldığın zaman Windows'un hangi sürümü varsa aynen onu kurman gerekiyor. Mesela bilgisayarını aldığında Windows 8'in Single Language sürümü varsa, sen yine onu kurmalısın. Orijinal Windows 8 lisansın otomatik olarak bilgisayar üzerinde etkinleşecektir diye düşünüyorum. Eğer uğraşmak istemem dersen teknik servisle görüşebilir veya aldığın yere götürebilirsin.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol