''Windows lisansınızın süresi yakında dolacak" uyarısı nedir, bu uyarıdan nasıl kurtulurum?

0

Bilgisayarımda Windows10 Pro 64-bit işletim sistemi yüklü. Son zamanlarda ''Windows lisansınızın süresi yakında dolacak'' uyarısı almaya başladım. Oyun oynarken, film izlerken (vs.) bir anda masaüstüne atıp bu hatayı vermesi gerçekten çok can sıkıcı olmaya başladı. Uzmanım.net'te bu konu ile ilgili daha önce soru sorulmuş ve bu konuyla ilgili iki çözüm önerisi sunulmuş, bunlara baktım.

Windows lisansınızın süresi yakında dolacak konusunda ki yöntemi denedim fakat düzelmedi, sürekli aynı uyarıyı alıyorum. Bununla ilgili çözüm önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

uzunkayasefa uzunkayasefa (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Muhtemelen Windows 10 Pro sürümü orjinal değil, yakın zamanlarda format attırdınız mı? Format atan kişi crack Windows 10 Pro kurmuş, bu yüzden bu uyarıyı alıyorsunuz.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Evet 6 7 ay oluyor format attıralı . Orijinal olmadığının farkındayım fakat bunun çözümü nedir? Orijinal yapan programlar varmış ama ne kadar doğru nasıl yapılıyor bilmiyorum. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. uzunkayasefa 6 yıl önce
    • Evet var fakat biz uzmanim.net olarak korsan yazılımı desteklemediğimiz için bu konuyla alakalı destek veremiyoruz. Google'dan araştırmalısınız veya format attırdığınız yere tekrar götürün @uzunkayasefa omercik 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol