Windows lisansınızın süresi yakında dolacak

0

Merhaba, bilgisayarı ilk açtığımda, bazen arada sırada ekranın ortasında "Windows lisansınızın süresi yakında dolacak" uyarısı çıkıyor, kapat dediğimde birdaha çıkıyor, sonra arada çıkıyor. internette ücretsiz lisansları denedim olmadı.

ilkaybaki ilkaybaki (236)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Windows lisansınızın süresi yakında dolacak uyarısı aldığına göre orijinal olmayan bir Windows kullanıyorsun. Hiç öyle crack vs ile uğraşma. Ucuza 20TL civarına Windows 10 lisansları satılıyor. OEM lisanslar bunlardan bir tane al. Rahat et. Daha önce N11 adlı sitede vardı sanırım orada bir şekilde satışı yasaklandı, göremedim. Fakat şimdi PTT AVM de var. Daha dün bir arkadaşım için aldım. Sorunsuzca aktif ettim. Internette bulduğun keyler zaten işe yaramaz. Çoğu Microsoft tarafından engellenmiştir.

    murat murat (12492)
    5 yıl önce cevaplandı

    0

    Bilgisayarına en son kim format attı? "Windows lisansının süresi yakında dolacak" uyarısı, Windows lisansının orijinal olmamasından kaynaklanıyor.

    İnternette ücretsiz lisans diye bir şey yok. Lisans her zaman ücretlidir. İnternette gördüğün lisanslar etkinleştirmelik değil, yalnızca Windows'u kurabilmek için geçici lisanslardır.

    Örneğin format esnasında senden lisans anahtarı istedi, takıldın kaldın. Elinde hali hazırda bir lisans yok. Bu durumda o an için lisans girme aşamasını internetteki anahtarlardan birini girerek geçebilirsin. Ama internetteki lisanslarla ömür boyu devam edemezsin. İnternette her gördüğün lisansı kullanmaya kalkarsan, işin sonunda böyle hatayla karşılaşabilirsin.

    Ayrıca bilgisayarındaki Windows, crack programlarıyla etkinleştirildiyse yine "Windows lisansınızın süresi yakında dolacak" uyarısı verir.

    Yani sonuç itibariyle Windows lisansın orijinal olmadığı için Windows lisansının süresi dolacak uyarısı almaktasın.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

    • @farurhenho Ben kendim format atabiliyorum, bilgisayarı yeni almıştım, Yeni bilgisayara format atmadım, zaten yeni pcde kurulum yaparken windows deneme sürümü yazıyordu bende crackle ektinleştirdim, oljinal lisasns almam gerekiyor. ilkaybaki 5 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol