Windows media player bu dosyayı oynatırken bir sorunla karşılaştı sorunu

0

windows10 media player bu dosyayı oynatırken bir sorunla karşılaştı sorununun çözümü nedir? Aynı sorun bütün mp3 flac dosyalarında oluyor. Bilgisayarda yönetici haklarına sahip değilim. Ancak portable (taşınabilir program yükleyebiliyorum bilgisayara

efe efe (65)
4 yıl önce sordu

  • Sorunun ne olduğunu da yazsaydın ya biz medyum değiliz sorunun ne olduğunu anlayamayız darkcrak 4 yıl önce
  • mp3 leri flac dosyalarını çalıştırırken media player bu dosyayı çalıştırırken bir sorunla karşılaştı yazıyor program mp3 veya ses dosyası çalıştırırken ekranda bu yazı çıkıyor. sorunun ne olduğu yazmıyor ve mp3 ve ses dosyalarının yanında x çarpı işareti çıkıyor müzik çalmıyor 15 gün dür bu hatayı alıyorum. daha önce böyle bir hata almıyordum. sadece media playerda değil aimp mp3 programında da aynı hatayı alıyorum.Ancak portable (taşınabilir program yükleyebiliyorum bilgisayara efe 4 yıl önce

Toplam 2 Cevap


1

Merhaba,

Mp3 dosyaları bozuk olmuş olabilir. Onun için mp repair toolls araçları var onu kullanabilirsin. 

İkinci bir seçenek ise belki media player için bazı codecler yüklenmemiş olabilir.Bunun için arama motorlarında media playerın codeclerini bulup yükleyebilirsin.

Üçüncü seçenek ise media player bozuk olmuş olabilir. Onu düzeltmek için Başlat-Çalıştır-Cmd-msdt.exe -id WindowsMediaPlayerConfigurationDiagnostic yazarak düzeltebilirsin.

Yararlı Olması Ümidiyle.

huseyinkkamer huseyinkkamer (77)
4 yıl önce cevaplandı

    0

    mp3 dosyaların bozuk olabilir, kodekler uyumsuz olabilir, media player bozulmuş olabilir, portable bir programla hallet en kestirme yol bu.

    leone1907 leone1907 (18)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol