Windows'u etkinleştirmeden kullansam ne olur?

0

Hatırlarmısınız bilmem ama kmspico ile alakalı bir sorum olmuştu malwarebytes ten kmspicoyu temizlediğimden beri her wifi ye bağlanınca lisansınızın süresi dolacak diyordu malum spico hep lisansı yeniliyordu ve silinince artık yenilememeye başladı biraz önce windows un süresi doldu , sağ altta windowsu etkinleştir yazmaya başladı windowsun özellikleri açıkcası umurumda değil sadece güvenlik olarak sıkıntı olurmu bu durum? Kuruluşunuzun etkinleştirme sunucusuna bağlanılamıyor diyor

selocan787 selocan787 (107)
5 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Windows 10'u etkinleştirmezsen hiç bir şey olmaz. Sadece ekranda sürekli etkinleştirmediğine dair bir uyarı görürsün. Bir de kişiselleştirme yapamazsın. Arkaplanı değiştirme, renk değiştirme, tema değiştirme gibi şeyleri yapamazsın.

    Güvenlik açısından herhangi bir sorun yaşamazsın.

    murat murat (12492)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Aslında orijinal lisans satın alacak durumda değilsen etkinleştirmeden kullanmak gayet mantıklı. @murat hocam bahsetmiş güvenlik açısından herhangi bir problem yaşamazsın. Sadece Ayarlar > Kişiselleştirme bölümündeki kişiselleştirme özelliklerini kullanamazsın. Bunun da senin için önemi yoksa etkinleştirmeden kullanabilirsin.

      omercik omercik (9418)
      5 yıl önce cevaplandı

        0

        Web platformunda o kadar çok ve ucuz fiyatlarla ürün / lisans anahtarı satılıyorki hiç lisanssız kullanmaya gerek yok. Az bir para ile bir orjinal lisans anahtarı satın alıp onunla etkinleştirebilir ve sistemde sürekli ürün etkinleştirme ikazlarıyla karşılaşmaz, rahatsız olmazsın. Ayrıca kişiselleştirme özelliklerinide istediğin şekilde kullanabilir, değerlendirebilirsin.

        Sana belki sayısız web satışı orjinal lisans anahtarı satışından bir tanesinin linkini veriyorum. Ayrıca kendinde araştırabilir bir çoğunu daha bulabilirsin (Bahsettiğim satışlar Microsoft resmi satışları değil. Satışlar oem ürünler):

        Windows 10 Pro Orjinal Lisans Anahtarı Hemen Teslim FQC-9131 (tıkla)

        Kendim daha önce gerek bu linkten gerekse webde başka satıcılardan bu çeşit  bir alış veriş yapmadığım için  sana bir garanti ve güvence veremiyorum. Ama istenen fiyatlar çok az, riskler göze alınabilir diye düşünüyorum.

        Webde bu satışlarla alakalı çok sayıda bilgi ve yoruma rastladım. Bunların hemen hemen hepsi olumluydu. Artı bilgi olsun.

        Not: Satıcının mağaza puanı çok iyi (%100) ve satın alanların ürünle alakalı yorumlarıda olumlu. Bunlarada bakarak kararını verebilirsin.

        ,Edit:

        Dün 9 Liraydı, bugün 35 Lira olmuş (Dolardanda çok yükselmiş) ama yinede ucuz (1 Eylül 2018).

        temmuz temmuz (12505)
        5 yıl önce cevaplandı

        • 1 gün içinde nasıl yükselmiş öyle? Vavv omercik 5 yıl önce
        • Evet korkunç yani! Ama sadece bu değilki. Son günlerde genel olarak böyle. İğneden ipliğe, elektrikten doğal gaza, vs her şeye.. Hemde korkunç seviyelerde... Vay emekçi ve emeklilerin haline!.. :( @farurhenho temmuz 5 yıl önce
        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol