Windows Update yönetici izni sağlamanız gerekiyor çözüm nedir?

0

Merhabalar Denetim Masası bölümünden Windows Update'ye gelip güncelleştirmeler ile ilgili bir ayarı değiştirmeye çalışırken "yönetici izni sağlamanız gerekiyor" uyarısı alıyorum. Bilgisayarıma format atıldığı günden beri güncelleştirmeler kapalı ayrıca bilgisayarda tek kullanıcı hesabı ile giriş yapıyorum, yani bilgisayarımda farklı bir kullanıcı hesabı yok. Bir de kesinlikle Windows hesabı ile bilgisayara giriş yapmadım. Windows hesabı yani Outlook, mail vs. bilgisayarda oturum açılmadı.

Windows Update yönetici izni sağlamanız gerekiyor sorununu nasıl çözerim? Bilgisayarıma yönetici izni nasıl sağlarım? Güncelleştirmeyi açmak istiyorum nasıl açarım, yapmam gereken farklı bir ayarlama var mı?

Teşekkür ederim.

Uyarının resmi:

lucas77 lucas77 (199)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Teknik olarak yönetici izni sağlamanız gerekiyor hatası, bilgisayarındaki kullanıcı hesabında yönetici admin yetkisi olmadığını gösterir. Ama böyle bir şey tek kullanıcı hesabı olan bir bilgisayarda nasıl mümkün olabilir anlayamadım. Yine de emin olmak için bilgisayarın arama bölümüne netplwiz yazıp gelen ekrandan kontrol eder misin? 

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      netplwiz yazdım aşağıdaki resimler şu şekilde şimdi ne yapmalıyım ?

       

      lucas77 lucas77 (199)
      5 yıl önce cevaplandı

      • Ali Tekin'e çift tıkla ve gelen pencerede Grup üyeliği sekmesinden sadece Yönetici seçeneğini seçip uygulayabilir misin? Ardından bilgisayarı yeniden başlat ve tekrar kontrol et bakalım Windows Update'yi çalışıyor mu diye @lucas77 omercik 5 yıl önce
      • Hemen uyguluyorum lucas77 5 yıl önce
      • Ne yazık ki olmadı yine aynı uyarıyı veriyor. lucas77 5 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol