Windows10 internet baglanti sorunu

0

Dell inspiron 3000 i7

 

Merhaba, bilgisayarim ozellikleri iyi ve yeni. İlk aldigimda icinde ubuntu vardi. Windows 8yukleyip kullanmadan 10 a yukselttim. 

Onceleri baglanti sorunun kendi kendine kopmasi ya da sinirli baglantiya donusmesi seklindeydi. Sorun gider diyince halloluyordu hatta sadece benim evde oluyordu. Driver eksik dediler. 

Onu hallettik bu sefer Page fault in non paged area diye mavi ekran hatasi almaya basladim. Driver eksik dediler Onu da hallettik ama su siralar cok sık bi sekilde baglantim kopuyor (wifi simgesi uzerinde yildiz isareti,sinirli baglanti veya direkt kirmizi carpi ucunden biri cikiyor) wifi kapatip acmayi denedigimde acik yapmak icin tiklar tiklamaz ya da sorun gider derken loading asamasinda her sey donuyor. Laptopa reset atmadan duzelmiyor. Baska iki evde daha denedim ordada yasandi. 

Bazen acilista direkt baglanmadan aciliyor. Baglanamadigim icin reset atiyorum. Bilgisayari uc seferde falan istedigim gibi acabiliyorum. Reset ata ata pc cokecek diye korkuyorum ki az once daha farkli bi sekilde baglanti hatasi oldu.  Ag bagdastiricisi ya da internete baglanma seceneklerinden birine sag tiklayip sorun gider dedim, loading bitmedi bi turlu. İptal dedim. Sag alttaki wifi simgesine sag tiklayip sorun gider dedim o da bitmedi (onceden loading esnasinda pc kilitlenirdi). Bekledim bekledim baslat menusunden yeniden baslat dedim. O loading donmesi de bitmedi. 10 dk bekledim dugmeden kapattim. 

Anlamissinizdir herhalde pek fazla pc den cakmiyorum ve bu olay beni cok geriyor. Yepyeni pc 1-2 ay oldu ama adam gibi kullanamadim bile. Ayrica pc gec acilmaya da basladi.

İsi ya da tozlanma sorunu olabilir mi ama pc daha 1 aylik yeni cihaz? Bi kac gun once bilgisayarci cagirip baktirdim bir suru driver eksik dedi ondandir dedi yukledi falan 3-4 saat ugrasti. O pc deyken hic sorun cikmadi ertesi gun yine basladi. Garantiye yollasam mi yoksa baska seyler onerebilir misiniz?

okanozzz okanozzz (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 0 Cevap


    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol