WindowsApps klasörü silinmiyor

0

Merhaba,

 

D sürücüsünün içinde "WindowsApps" adında bir klasör var ve ne yaptıysam bu klasörü silemedim. Sorunu daha iyi anlatabilmek adına ekran görüntülerini aldım. Eğer konuyu bilen ve yardımcı olabilecek biri varsa uzak bağlantı sağlayabilirim. 

 

 

Bu üc sekmeyi de kurcaladım ama bir türlü düzeltemedim.

pinhan pinhan (142)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    2

    Bir de bu alttaki linkdeki çözümü dener misin?

    IObit Unlocker nedir? IObit Unlocker nasıl kullanılır?

    darkcrak darkcrak (5168)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim IObit Unlocker ile sildim. Teşekkür ediyorum yardımınız için. pinhan 4 yıl önce
    • Sağol @pinhan işim bu benim sizlere yardım etmek :) darkcrak 4 yıl önce

    1

    Eklediğin fotoğraftan anladığım kadarıyla WindowsApps klasörü D sürücüsünde, yani Windows'un kurulu olduğu diskte değil. Eğer C'deyse silemezsin, hiçbir yolu olmaz. Çünkü orada normalde Windows 10'un kendi sistem uygulamaları ve Mağaza'dan senin indirdiğin uygulamalar bulunur. Yani o klasör virüslü, gereksiz bir klasör değildir.

    Herhalde C'de değil. Şunu dene: Bilgisayarın arama kutusuna diskmgmt.msc yazıp entera bas, Disk Yönetimi açılır. Buradan o D sürücüsünü bul ve sağ tıklayıp biçimlendir. Ben de vaktiyle benzer bir sorun yaşamıştım, ve böyle çözdüm.

    omercik omercik (9418)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Öneriniz için teşekkürler. Sürücü biçimlendirmeyi en son çözüm olarak görüyorum. Çünkü D sürücüsünün içinde 600-700 GB dosya var. pinhan 4 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol