WinToUsb üzerinden windows 7 kurulumu sonrasında halihazırda çalışan Windows 10 sistemim bozuldu.

0

İçinde windows 7 çalıştıran bir flash belleğe ihtiyacım vardı ve wintousb yardımıyla 64 gb alanlı flashbelleğime windows 7 kurdum ve kendi bilgisayarımda denemek için çalıştıdım, bana sürekli CHDSK kontrolü soruyordu ve reddediyordum

 

daha sonrasında Windows 10 sistemiminde içinde bulunduğu ssd'nin kablosunuda takıp Flashbellek'ten windows 7 yi çalıştırıp bu CHDSK'nin yapılmasını sağladım, normalde kısa sürerdi ama yarım saat kadar sürdü ve flashbelleğimdeki windows 7 açıldı.

 

Daha sonra flash belleği çıkarıp kendi Windows 10 sistemime döndüm, ilk seferinde açıldı, sonra mavi ekran verip yeniden başlattı, daha sonra sistem başlangıcı esnasında mavi ekran verip yeniden başlattı ve 3. açılışta windows diski onarmaya çalıştı ama tekrar mavi ekran verdi, 4. açılışta tekrar mavi ekran verip yeniden başlattıktan sonra gelişmiş kurtarma seçenekleri geldi. başlangıç onarmaya bastım ve 5 dakika kadar işlem yaptı, daha sonrasında açıldı fakat bir problem vardı, microsoft store vesaire windows 10 la alakalı olan programların heps silindi, spotify gitti, microsoft store gitti hatta windowsun şuan arama çubuğu bile çalışmıyor.

bir kaç çözüm aradım fakat uyguladığımda farklı hatalarla karşılaştım, daha önce başına gelen ve format atmadan çözüme ulaşan varmı acaba ?

 

gorkemyakar gorkemyakar (1)
2 yıl önce sordu

    Toplam 0 Cevap


    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol