wireless driver bulamıyorum

0

selamun aleyküm arkadaşlar buğün driver boster programından wireless güncellemesi yaptım aşırı eski yazıyordu neyse güncelledim wifi çekim gücü 4-5 diş arasında gidip gelmeye başladı güncellemeden önce full çekiyordu bana aşagıdaki wireless kodunun son güncelleme indirme linkini atabilirmisiniz işletim sistemi windows 8 enterprise 64 bit intel

efsaneemrahylz efsaneemrahylz (247)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Ben biraz ihtiyarım ve gözlerim iyi görmez :) Ama alttaki linklerden aradığın driver'ı bulabilirsin. 

    Wireless Lan drivers - Realtek (tıkla) ( Sayfada Download Search satırından aratarak ).

    driver-indir Güncel Sürücü Arşivi (tıkla) ( Sayfa sol üst köşesindeki site içi arama motorunda aratırsın )

    Ama esasta senin farklı bir driver'a ihtiyacın olduğunu pek sanmıyorum. Zira 4-5 diş bağlantı seviyesi zaten full bağlantı olmaktadır ( Arada 4- 5 arası değişmeler bir stablite problemi oluşturmaz ).

    Ayrıca modem arabiriminden kanal ayarları ile daha stabil ve güçlü bağlantılarıda deneyebilirsin ( 1-3-6-11. kanallar tavsiye edilmekle birlikte diğer kanallarda denenmelidir).

    Ve yine ayrıca - eğer son güncellenen driver'dan memnun değilsen- önceki driver'a geri dönebilirsin. Bu, Aygıt Yöneticisi ilgili driver özelliklerinden (sağ tık menüsünde) "Önceki Sürücüye Geri Dön" düğmesi vaıtasıyla yapılabilir.

    Kolay Gelsin.

    Edit: Biraz araştırdım ve senin WiFİ adaptörünün yeni driver'larının olduğunu göremedim. Sen en iyisi önce yukarıda anlattığım şekilde eski sürücüye geri dön ve sonrada yine Aygıt Yöneticisi ilgili driver özelliklerinden sürücüyü güncelle komutuyla güncellemeyi dene. Bu şekilde internet üzerinden yeni driver aranacak ve eğer bulunursa güncelleme yapılcaktır. Yoksa "Kullandığınız sürücü zaten son sürücü ve yenisi bulanamadı" gibi bir mesaj alacak, o şekilde devam edeceksin.

    Sanrım anlaşılmıştır. Tekrar kolay gelsin.

    temmuz temmuz (12505)
    8 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol