Wireshark api-ms-crt-locale-I1-1-0.dll Bilgisayarınızda Eksik Hatası!

0

Öncelikle Merhaba,

Başlamadan Önce Önnot: Resimleri Boyutlandırmayı beceremediğim için resimler okunamayabilir, bunun için resmin üzerine sağ tıklayıp "resmi yeni sekmede aç" seçeneğine tıklamanız yeterlidir. Şimdiden İlgileriniz İçin Teşekkürler.

Ben 64 bitlik Windows 8.1 Pro  işletim sistemine sahibim ve sistemim üzerine "Wireshark 64bit installer" indirdim ve kurdum. Wincap USbcap falan filan istenen bütün ek programları indirdim ve hepsini orjinal sitesinden yönetici izni vererek kurdum. Buraya kadar Sıkıntı yok. Daha Sonra WireShark'ı çalıştırmayı denediğimde böyle bir hata almaktayım:

Arkadaşlar Biraz araştırdım ve Windows Update üzerinden güncelleştirmeler yaptım. Fakat internette bulduğum yerde Windows8.1-KB2999226-x64 paketini/güncellemesini indirmem söylendi ve bu seferde şöyle bir hata aldım:

Ardından başka bir çözüm yolu aradım ve ilk başta eksik olan  api-ms-win-crt-locale-l1-1-0-dll dosyasını güncelleştirme paketinin dışında manuel olarak eklemeye karar verdim (Yabancı Çözüm Videolarını İzleyerek) Ve api-ms-win-crt-locale-l1-1-0-dll dosyasını izlediğim videolara dayalı olarak C:\Windows\System32 ve C:\Windows\SysWOW64 konumlarına ekledim ve Bilgisayarı yeniden başlattım ve Wireshark uygulamasını normal veya yönetici olarak çalıştırdığımda tekrar Wireshark api-ms-crt-locale-I1-1-0.dll Bilgisayarınızda Eksik Hatasını almaktayım. Acil Desteklerinizi Bekliyorum...

Saygılarımla,

Efe Çetinkaya

armized armized (5)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Windows guncellemesinde oindirdigin guncellemeyle ayni bitte olmayabilir.Dll icin ise internete bu dll nin adini sonra download yaz indir. Sonra bunu C:\Windiows un icine at ve sorun bitti

     

    turansmsk11 turansmsk11 (16)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol