Wordpress mi php mi

0

şimdi wordpresin (CMS) içerik yönetim sitemi oldugunu biliyorum SEO bakımından php kodlanmış bir blog mu yoksa wordpress  mesela wordpress le resim filan yüklerken acıklama resim acıklaması vb konuları girebiliyosun ama php yapılmış onları yapmak sıkıntı bide şuan kadar gördügüm tüm bloglar wordpress..

krsn krsn (233)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Wordpress vs PHP gibi bir karşılaştırma hatalı olur. İlk okul matematik hocalarının dediği gibi elma ile elma ağacıgı kıyaslamak olur.

    Wordpress PHP ile geliştirilmiş bir içerik yönetim sistemidir. PHP ise bir programlama dili.  Sormak istediğin şey Worpress mi kullanmalıyım yoksa PHP ile yeni bir içerik yönetim sistemi mi yazmalıyımsa bu karar sana kalmış.  Yazdığın şeyin Worpress kadar profesyonel olması çok zor.  Wordpress senelerdir geliştiriliyor ve pek çok eklentisi var. Bunun yanında hazır bir sistem ve açık kaynak olmasının getirdiği güvenlik sorunları olabiliyor.

    Eğer programlama öğrenmekse niyetin basit de olsa kendi CMS uygulamanı yazman daha doğru olur.

    alattin alattin (16984)
    6 yıl önce cevaplandı

    • @krsn wordpress düzgin yapılandırılmazsa ve pek çok eklenti yüklenirse yavaş çalışır, yine sunucu yetersizse yavaş çalışır. Yorumlarını yorum alanına yazarsan daha doğru olur. alattin 6 yıl önce
    • pardon kusura bakmayın forum da yeniyim diger forumlardan farklı biraz bazen konu acarken yada cevap yazarken yetersiz güvernirlik diyoru.. krsn 6 yıl önce

    -1

    tmm

     

    krsn krsn (233)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol