Wordpress.org için uygun Hosting firması

0

Merhaba arkadaşlar ben nasip olursa wordpress.org üzerdinden site kuracağım ama hangi hosting fırmasını seçeceğime karasız kaldım bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini ve yorumlarını yazarsa çok sevinirim.

Aklımdaki Hosting Firmaları

Turhost en iyi seçenek gibi düşünüyorum hem ucuz hem kullananı çok ama tam karar veremedim 

Radore sadce bu site kullandığı için bile kullanabilrdim ama biraz pahalı sanki sizce aylık 50₺'ye değermi açağım siteden para kazanacağım bile belli değil belki çok ziratçisi bile olmayacak ama genede o fiyata değer ise alabilirim.

Güzelhosting de ucuz ve kaliteli bir şeye benziyor ama çok kullanan varmı bilmiyorum

Godaddy de ise ziyaretci sayısı aklıma takıldı sizce sıkıntı çıkarmı.

 

Kıısacası wordpress.org için hosting firması seçerken nelere dikkat edeceğim? 

demsinasbey demsinasbey (69)
6 yıl önce sordu

  • @alattin Hocam müsait bir vakktinizde sizinde hosting seçimi hakkında yorumunuzu alabilirmiyim. demsinasbey 6 yıl önce

Toplam 1 Cevap


0

Godaddy  ve Radore kullandım. Godaddy amatör işler için uygun, herhangi bir teknik bilgi gerektirmeden hızlıca Wordpress siteyi aktif hale getirebilirsin. Turhost ve Güzelhosting konusunda bir bilgim yok maalesef.

Radore daha profesyonel ve kaliteli hizmet veriyor. Eğer fiyat öncelikli kriterinse en ucuz olanı seçebilirsin. Daha sonra sitenin trafiği artmaya başladığında ve para kazamaya başladığında hostingini taşıyabilirsin. Bu sorun olmayacaktır. Wordpress yapısına alışman ve siteni hazır hale getirmen, denemeler yapabilmen için en ucuz olanı seçebilirsin.

Hosting  çok önemli bir konu. Aslında fiyata bakarak şu iyi bi kötü demek çok hatalı oluyor.

Ucuz hosting ile ilgili bir bilgi paylaşayım işine yarayacaktır: Bir arkadaşım için Godaddy'nin en uygun fiyatlı hosting paketini aldık. Wordpress hostingi olan. Şuanda siteye günlük 300 kişi girdiğinde Godaddy'den kaynaklar tükenmek üzere diye mesaj geliyor. Bunun anlamı siteye 350 kişi girse site açılanaz olacak.

Burada senin sitenin alacağı trafik hosting seçimini doğrudan etkileyecektir. 

alattin alattin (16984)
6 yıl önce cevaplandı

  • Hocam çok kararsız kaldım bir kaç gün düşüneceğim hem bu sirada local hostda sitye geliştiririrm demsinasbey 6 yıl önce
  • @demsinasbey konu hosting olunca böyle oluyor. Locakde çalıştırman mantıklı. Wordpress yapısına daha hakim olur alışırsın alattin 6 yıl önce
üyelik gerektirir

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol