Wordpress temaları göründüğü gibi değil.

0

Merhaba,

Başlık saçma gelimiş olabilir fakat wordpress'den ücretsiz tema buluyorum web sitelerde ki önizleme ile indirdiğim tema arasında hiçbir benzerlik yok. Yani sanki sadece iskeletini indiriyorum. Sormak istediğim ise şu; Aynı demo'larda ki gibi içerikleriyle beraber wordpress teması kullanabilirmiyiz? 

Örneğin: https://demo.themegrill.com/spacious/ bu sitede ki temayı indirip kurdum fakat dediğim gibi önizleme sitesinde ki ile benim web sitem arasında dağlar kadar fark var.

notify notify (538)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Temalar görüdüğü gibidir. Fakat sen yüklediğinde yüklediğin sistemde içerik olmadığı için  ya da yapılandırması yapılmadığı için farklı görünür.

    Örneğin yolladığın sayfada ortadaki görsel olmazsa tema dümdüz görünür. Bunlar tasarımda önemlidir. Temayı yapan tasarımın bütünlüğü için o oradaki slider ve içindeki görselleri kullanır. Sen temayı yükler ve slider'a resim eklemezsen tema webde gördüğünden çok farklı olur. Bu hataya düşme.

    alattin alattin (16984)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Peki abi html deki şablonlar gibi wordpressde de öyle birsey yok mu? yani tüm bilesenleriyle, eklentileri, slider resinleri vs... tamamen hazır tasarımlar. notify 6 yıl önce
    • Bazı temalarda hem HTML hem PSD paketi ayrıca verilir. Yani indirdiğin temanın içinde bunlar olur. Sen wordpress temasını bir asp.net uygulamasında kullanacaksan o zaman HTML üzerinden ilerlersin. Fakat sadece wordpress için hazırlanmış bir tema varsa ve bunu wordpress harici bir sitede kullanmak istersen sana fazla iş çıkarır. Yani tamamen indirdiğin temanın içeriğine bağlı bir durum @notify alattin 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol