WRUpdater.exe nedir, silmeli miyim?

0

Görev yöneticisnde sürekli çalışan WRUpdater.exe adında bir dosya var. WRUpdater.exe dosyası işlemcisi zaman zaman %100 kullanıyor.  WRUpdater.exe dosyası nedir? WRUpdater.exe nasıl silinir? WRUpdater.exe dosyası silinmeli mi?

cemkara cemkara (4215)
9 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    WRUpdater.exe nedir?

    K2 Network  şirketi tarafından geliştirilen WarRock adlı oyuna ait bir güncelleme dosyasıdır. War Rock, bir video oyunudur. WarRock, Dream Execution üreticileri tarafından hazırlanmış, internet üzerinden oynanan eş zamanlı, çok oyunculu ve oynaması bedava oyundur.

    WRUpdater.exe otomaik olarak yenilikleri indirmek ve oyunla ilgili dosyaları güncellemek için çalışır. Bir tür güncelleme servisi dosyasıdır.

    C:\Program Files\WarRock klasörü altında WRLauncher.exe, WRUpdater.exe adında iki tane çalıştırılabilir dosyası vardır.

    WRUpdater.exe virüs mü?

    WRUpdater.exe virüs değildir. WRUpdater.exe, virüs gibi davranmaz. WRUpdater.exe adında veya görünümünde bu güne kadar bir virüs tespit edilememişir. WRUpdater.exe güvenli bir dosyadır.

    WRUpdater.exe nasıl silinir?

    Program ekle kaldır / programlar ve özellikler ekranından WarRock oyununu kaldırdığınızda bu dosya da silinecektir. 

    Ayrıca C:\Program Files\InstallShield Installation Information\{00D15456-F679-4AD4-8BD2-56450D4C3F72}\setup.exe -runfromtemp -l0x0009 -removeonly komutu çalıştırılırsa WRUpdater.exe dosyası silinecektir.

    Eğer WarRock  oyununu oynuyorsanız bu dosyanı kalmasında bir sakınca yoktur. WRUpdater.exe dosyası eğer işlemciyi %100 kullanıyorsa o an bir güncelleme yapıyor demektir. Bu durum geçici bir durumdur. güncellemeden sonra normale dönecektir.

    cemkara cemkara (4215)
    9 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol