www.oyunculukbasvuru.com Dizi YAPIM adı ile gelen mesaj nedir?

0

Telefomuma DiZi Yapım adı ile şu sms geldi: www.oyunculukbasvuru.com Sayın aday internet üzerinden yapmış olduğunuz oyunculuk başvurunuz onaylanmıştır. Sizleri çekimleri başlayan Sinema ve Dizilerimiz için on eleme seçmeleri için yukarıdaki linke 2 adet fotoğraf yükleyin. 08505400939 bu mesaj ne anlama geliyor?

alattin alattin (16984)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Telefonunuza Dizi Yapım adı ile ve oyunculukbasvuru.com adlı siteden bahseden bir mesaj geldiyse bu mesaj bir spam  (istenmeyen, reklam amaçlı, kandırma veya dolandırıcılık amaçlı) bir mesajdır. Bu tür mesajlar binlerce kişiye gönderilir. Siz herhangi bir başvuru yapmadınız. Sizin telefonunuz ile herhangi bir başvuru yapılmadı. Bu tür mesajlar dolandırıcılar ve kişileri aldatmaya çalışan kişi veya kurumlar tarafından otomatik olarak binlerce kişiye gönderilir. Bu bir yemleme, aldatma yöntemidir. 

    Bu tür mesajları dikkate almayın, mesaj içinde bulunan linkleri kesinlikle ziyaret etmeyin.  Dizi yapım adı ile gönderilen mesaj da kişileri aldatmaya yönelik bir mesajdır. Bu mesajı dikkate almayın.

    alattin alattin (16984)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol