x64 bit sisteme x86 bit güncelleme yüklenmesi

0

Selamun aleyküm

benim bilgisayarda bir sorun var ne bilgisyarcılar çöze biliyor ne ben belkim sizde çözüm bilen vardır

benim leptop çift ekran kartlı biri intel biri amd, intel olan çalışıyor ama amd sorun çıkartıyor (windows 8.1 kullanıyorum )

Sorun olması için bilgisayarı yeniden başlatmam lazım yani bilgisayarı yeniden başlata tıklarken normalde güncelle ve yeniden başlat yazar ama bende sadece yeniden başlat yazıyor bende bilmediğim için tıklıyorum yeniden başlatılırken güncelleme yapılıyor pc açılırken ekranda çizikler filan oluyor renkler kayıyor  açılınca ekran kartı yanıt vermeyi kesti win başarıyla bu durumdan kurtuldu yazıyor ve bu sorunu herkez formatla çözyor bende dahil en az 5 kere filan format attım (format'ı lenova one keyle atıyoruz bu tam bir formatmı bilmiyorum ) yetkili servis ise amd'yi kaldırıp yeniden kuruyo.

Ama bu gün yanlışlıkla yeniden başlat dedim ve aynı sorun çıktı bende düşündüm bu güncellemeden sonra oluyorsa denetim masasında yüklü güncelleştirmeler bölmünden bu gün ney yüklenmiş diye bakmak aklıma geldi ALLAH'A ŞÜKÜRLER olsunki bakmışsım, orda bugün yüklenen tek bir şey var Microsoft Visual C++ 2010 x86, baktım bunu kaldırsam bir şey kaybemiyeceğim bende kaldırdım pc'yi kapattım yeniden  açtım sorun gitti böylece sorunu çözdüm ama gerçek sorunu çözemedim o neden pc'ye yükleniyor her seferinde pc'ye virüsmü sızdı ama nasıl bir virüse nerdeyse bütün ücretsiz virüs proğramları bulamıyor, eğer virüs değilse ne yazılım hatasımı bilemiyorum leptobu aldım 4 ay oldu ben 1 ayını bu sorunu çözmeye uğraştım hiç ama çözemedim.

KUSURA BAKMAN BİRAZ UZUN OLDU AMA NASIL KISA BİR ŞEKİLDE ANLATACAMI BULAMADIM YARDIM EDEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Eğer bir sistem biligis gerek olursa sorun cevaplarım ALLAH'IN izniyle hergün giriyorum siteye

xmusax xmusax (3)
9 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bu tür problemler virüsten dolayı kaynaklanmaz.

    Eğer sorun Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86)'dan kaynaklanıyorsa bir tür uyum sorunu oluşuyor olabilir.

    Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) 64 bit sistemlerde de olur. Bu normal bir durum. bilgisayarınızdaki tüm yazılımlar 64 bit olmadığı için 32 bit uygulamalar da olduğu için ve bu prıgramların bazıları Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) ya gereksinim duyduğu için bilgisayarınızda bulunması normal.

    Sorun gerçekten Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) dan mı kaynaklanıyo anlamak için  Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x86) (dikkat edin bu SP1 yani güncellemeleri de içerir) yükleyin.

    murat murat (12492)
    9 yıl önce cevaplandı

    • Yükleyince bir zararı olmaz değil mi xmusax 9 yıl önce
    • Elbette olmaz. Bu eklentiler bazı programların çalışması için gereklidir. murat 9 yıl önce
    • abi ben o güncellemeyi kaldırdım demiştim ya onu kurup öylemi Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) bunu kullanım sonramı onu kurum xmusax 9 yıl önce
    • Doğrudan benim verdiğim linktekini kur murat 9 yıl önce
    • dediğin programı kurdum ama hatanın nerde olduğunu anlamadım nasıl anlayacağım xmusax 9 yıl önce

    0

    http://i.hizliresim.com/YvOva2.png

    Abi şu resme bir bakarmısın senin verdiğin şeyden sonra microsoft visucal c++ düzeldi sanırım en azından ordaki şekli düzeldi  o resimdeki diğer microsoft visucal c++ ların onarım proğramını bulabilirmisin

    Ben yazıyorum destek sayfası filan çıkıyor amaindirme yerini bulamıyorum

     

    xmusax xmusax (3)
    9 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol