Xaser marka anakartlar iyi mi?

0

Arkadaşlar Xaser anakarttan alıp kullanan hiç mi kimse yok yaw merak ettim:) Xaser anakart nasıldır, güvenilir mi?

andromobil andromobil (74)
11 ay önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Xaser markasını daha önce duymamıştım. Şöyle bir baktığımda Xaser SSD, Xaser RAM,  Xaser monitör, Xaser klavye gibi bir pek ürününün olduğunu gördüm.

    Ürünün SNDBilisim adlı firmanın sattığını görüyorum.  Trendyol, N11, Hepsiburada gibi pazar yerlerinde SNDBilisim adlı satıcı Xaser marka ürünleri satıyor.

    • SNDBilisim bilişim firmasının kendine ait bir web sitesi yok (varsa da ben google üzerinden bulamadım)
    • Xaser markasının bir web sitesi yok.

    Hem Türkçe hem de yabancı siteler arasında Xaser diye bir markaya ait web sitesi göremedim. Dolayısı ile ürünle ilgili sürücü, güncel yazılım desteğiniz olmayacak kanısı bende uyandı.

    Xaser marka ürünleri sanırım bir Çinli firmaya ürettirip üzerine Xaser markası basıyorlar.

     Dolayısı ile Xaser marka bir ürün alırsanız ve bir sorunla karşılaşırsanız destek beklemeyin.  SNDBilisim firması dükkanı kapatsa Xaser markası diye bir şey kalmayacak gibi görünüyor.

    Xaser markası, Xaser anakart iyidir kötüdür diyemem. Hiç bir deneyimim olmadı. Ama bence en önemli unsur destek. Bir sorun yaşarsan Asus, Gigabyte, MSI gibi firmalardan destek alır çözüm bulursun. 

    Sen bütçen doğrultusunda Xaser anakart tercih ediyorsun anladığım kadarı ile.  Senin yerinde olsam biraz daha bütçemi arttırıp başka bir markaya bakardım.

    Ha bu arada Xaser anakart alıp senelerce sorunsuz da kullanabilirsin.  Risk almak senin tercihin.

     

    murat murat (12492)
    11 ay önce cevaplandı

    • Hocam aldım ama memnun kalmadım sata 3 destekli dediler öyle bir şey yok anakartın biosu bile kötü yani işlemci ısısı bile gözükmüyor ama oc ayarları var andromobil 11 ay önce
    • @andromobil ne yapacaksın iade mi edeceksin? murat 11 ay önce
    • iade ettim ama adamlar bakacak mış öylemi değil mi ona göre para iade edilcek hocam işin saçma yeri şu 1155 pin yazıyor 1156 destekiyor system fan girişi var diyor ama yok onlar yüzünden gittim iki tane işlemci aldım bide en ucuz 1156 i3 540 oda dandik quad 9400 den bile kötü sata 3 yani 6gbs bile yok achi sata desteği var tek andromobil 11 ay önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol