Xiaomi Mi 4 Alınır mı?

0

Merhaba ben kardeşime xiaomi mi 4 almak istiyorum 735 tl bu fiyatlarda daha iyisini bulabilir miyim?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-4-16gb-3gb-ram-3g-cift-hatli-cep-telefonu-297866325

kahramanca42 kahramanca42 (61)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Fiyat / performans bakımından çok iyi ama paylaştığın linkteki teknik özellikler bilgilerinde mobil bağlantı hızı olarak 3 G gösteriliyor. Ama aynı telefon hepsiburada.com'da (fiyatı biraz farklı, orada 999 Lira) 4 G olarak gösteriliyor. Farklı modelmi bilemem ama eğer gittigidiyordaki 3 G ise oradakinin alınmasını çok tavsiye etmem. Zira artık 3 G'nin pabucu dama atıldı, fazla uzak olmayan bir zamanda 4,5 G'ninde pabucunun dama atılacağı malum. Günümüzde 4,5 G bağlantı hızı varken 3 G hıza razı olmak hiç hoş olmaz.

    Sonuç olarak; sorulup araştırılır, gittigidiyordaki eğer 3 G ise bu değilde biraz fiyat farkı ile hepsiburada.com'daki tercih edilmelidir. Hepsiburada'da ürün sayfasındaki telefon ile alakalı yapılan yorumlarında çok güzel olduğunu ayrıca belirtmek isterim.

    735 Liraya 3 G almaktansa 999 Liraya aynı marka telefonun 4 G modeli tercih edilmelidir.

    Xiaomi Mi 4 4G (İthalatçı Garantili) (tıkla)

    Dikkat:

    Xiaomi Mi 4 reklam, tanıtım ve ilanları detaylarında 3 G - 4 G (LTE) şeklinde gözden kaçmaması gereken özellik farkıyla birlikte bir başka dikkat edilmesi gereken chazların farklı RAM kapasiteleridir. Xiaomi Mi 4 isimli olan ürün 3 G mobil bağlantı hızlı ve 3 Gb RAM kapasiteli görülüyorken Xiaomi Mi 4 4 G simli olanı ise 3 değil 2 Gb görülmekte. Eğer bu bilgilerde bir yanlış yazım yoksa modeller arasında bu detay başka bir tercih ve seçim sebebi olabilir (Diğeri 3 G - 4 G farkı). Bunlara dikkat edilmeli ve bunlarda düşünülerek seçim yapılmalı. Ayrıca satıcı müşteri hizmetlerine (mesela hepsiburada'ya) telefon ile ürünlerin özellikleri sorularak detay bilgi almak daha iyi olabilir. Daha çok bence muğlak olan iki farklı modeldeki RAM kapasiteleri sorulmalıdır ( 3 G ve 4 G mobil bağlantı hızları zaten bellidir, açık ve nettir).

    Ayrıca bu telefonu (4 G özellikli olanını) herhalde halen kullanmakta olan @murat'ada sorabilir, RAM kapasitesiyle alakalı net bilgiyi ondanda alabiliriz.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Anladım peki 750 900 tl arası 4g li bildiğiniz tavsiye ettiğiniz bir telefon var mı? kahramanca42 6 yıl önce
    • Bilemiyorum. Bu hususlarla pek ilgilenmiyorum. Sen konu açınca biraz araştırdım, katkım olsun istedim. Yoksa fiyatları falan hiç bilmem. Fakat telefon piyasasında Xiaomi markalı telefonların genel olarak fiyat / performans bakımından tercih edilen ve beğenilen cihazlar olduğunu biliyorum. Sende bu tercihte bulunabilirsin @kahramanca42 temmuz 6 yıl önce
    • Mesajımı edit'ledim, bir daha bakmalısın. temmuz 6 yıl önce

    0

    Alınır. Hatta bana göre fiyatına göre en iyi telefon.
    Xiaomi Mi 4  Hepsiburada'satıcısına ait olan telefon 739 TL. Alacaksan bu linktekini al: 
    http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-4-ithalatci-garantili-p-TELCEPXIAOMIMI4-B

    Hepsiburada.com'da farklı satıcılar var. Buna dikkat et. Benim verdiğim linkteki doğrudan hepsiburada.com tarafından satılıyor. Ayrıca bu telefonun 4G desteği var. Ben aynısından aldım, kullanıyorum. Oldukça memnunum.

    @temmuz'un bahsettiği ve senin verdiğin linkteki sanırım Mi 4'ün farklı bir sürümü. Hepsiburada.com'un sattığı farklı ve 4G desteği var.

    @temmuz'un uyarısı üzerine kontrol ettim. Ben ürünü aldığımda geçen sene tek ad ile Xiaomi Mi 4 olarak satılıyormuş. ve bu modelde 4G desteği vardı. Bu sebepten ben 4G desteği var yazmıştım. Benim aldığım modelin adını Xiaomi Mi 4 4G olarak değiştirmişler, siparişimi kontrol ettim. Bu sebepten yukarıdaki yazdıklarımı dikkate alma. 10 ay önce ben aldığımda 690TL'ye almışım şimdi fiyatı 1000TL olmuş bunu da fark ettim.

    4G desteği senin için önemli değilse alabileceğin güzel bir telefon.  Tek eksiği bu sanırım.

    murat murat (12492)
    6 yıl önce cevaplandı

    • İyide @murat, senin verdiğin linkteki telefonda hehalde 3 G. Zira "Ürün açıklaması" kısmında bununda mobil bağlantı hızı 3 G olarak gösteriliyor ve 4 G ile alakalı herhangi bir bilgi bulunmuyor. Sen nereden baktın 4 G olduğunu gördün? Eğer bir yanlışlık varsa ve alışveriş yapılırsa sonuç kötü olabilir. Benim görebildiğim ve anladığım kadarıyla hepsiburadada iki farklı Xiaomi Mi 4 ürünü sayfası var. Bunlardan biri 3 G özellikli ve linkini sen veriyorsun, diğeride benim mesajımda linkini verdiğim 4 G olanı. Bence bir daha bakmalısın ve eğer bir yanılgı varsa düzeltmelisin. temmuz 6 yıl önce
    • @temmuz evet kontrol ettim. Haklısın. Hepsiburada.com ilk getirdiğinde bu fiyata 4G li sürümünü Xiaomi Mi 4 adı ile satıyormuş. Ben de bu sürümünü satın almışım ve kullanıyormuşum. Bu sebepten 4G desteği var dedim. Sonra ürün adını değiştirmişler. Ben ezbere yazmıştım. Şimdi hem kendi siparişimi hem de hepsiburada.com kontrol ettim. murat 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol