Xiaomi Mi Hoparlör Bluetooth nasıl bir ürün, alınır mı?

0

Xiaomi Mi Hoparlör Bluetooth nasıl bir ürün, alınır mı?

Xiaomi Mini Bluetooth  nasıl bir ürün?

murat murat (12492)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bir kaç gün önce HepsiBurada.com'dan telefon için bir bluetooth hoparlör satın aldım.

    Bir kaç ürünü inceledim ve en sonunda Xiaomi Mi mini Bluetooth satın aldım. Almadan önce Youtube'de bir kaç video izledim. İyi ve kötü yorumlar mevcuttu. Ses kalitesinin iyi olmadığına dair yorumlar vardı.

    Öncelikle söyleyeyim ses kalitesine dair yorumlar kesinlikle kişiye göre değişir. Ben bu ürünün ses kalitesinden çok memnun kaldım.

    Xiaomi Mi mini bluetooth hoparlör, bir su bardağı boyutuna sahip. Oldukça küçük ve şık bir tasarımı var. Bu boyda bir üründen ne tür bir ses bekleniyorsa sesi yetersiz vs gibi yorumlar vardı. Sanki 300W ses sistemi alıyor mübarak. Aldığın ürün 5W ve çok küçük bir hoparlöre sahip. 

    Yukarıda resimde görüldüğü gibi tasarımı şahane. Açma kapama üst bölümdeki halkadan yapılıyor. Kullanımı son derece basit.

    Adamın biri Youtube'te video çekmiş, bir tanesi kameraya bakıyor diğeri havaya bakıyor sonra diyor ki ses kalitesi iyi değil. Mübarek önce açıları doğru ayarla sonra kıyaslama yap. Bu ürünün şarjı da 7 saat dayanıyor daha ne olsun. Evde zenci gibi bir sağa bir sola artık bununla gidiyorum.

    Almak isteyen gönül rahatlığı ile alabilir. Son derece şık ve güzel ses veren bir hoparlör. Ha ben yeri göğü inleticem derseniz paraya kıyın adam gibi ses sistemi alın. Sonra yorumlarda "az ses veriyo yagg" diye ağlamayın. Adam yapmış işte. Mis gibi.

    murat murat (12492)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol