Xiaomi Mi5 mi Reeder P11SE MAX mı??

0

Merhabalar,

Xiaomi Mi 5 veya Reeder P11SE MAX alacağım. İki telefon arasında kaldım. Aslında Xiaomi Mİ 5 alacaktım ancak bir video izledim. Xiaomi Mi 5 i adam eliyle büküyordu ve telefon kraker gibi çat diye kırılıyordu. Bazı forumlarda ise bu videoların yalan olduğunu, Telefonu elinle ne kadar bükmeye çalışsan bükülmesinin zor olduğunu okudum. 

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

toprak34 toprak34 (2026)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Her iki telefonda donanımsal olarak karşılaştırıldığında çok farklılık görünmüyor.Şahsen ben bu durumda Xiaomi mi5 seçeneğini seçerdir.Reeder markasını açıkçası pek duymadım ve bir sorun yaşama ihtimalim, internette telefon ile ilgili çeşitli kaynak bulma ihtimalim ve yazılım güncellemelerinde sıkıntı yaşama ihtimallerini göz önünde bulundurarak Xiaomi m5 seçimini yapardım diye düşünüyorum.Xiaomi markası altında olduğudan Xiaomi mi5 seçilebilir diye düşünüyorum.

    Ayrıca Xiaomi mi5 te kullanılan işlemci Snapdragon, Reeder tarafındaki MediaTek işlemcisinden daha performanslı ve az tüketim değerlerinde çalışacaktır.Yani Reeder in 200 mAh daha fazla bataryasının olması aslında artış oluşturmayacaktır.

    Ayrıca Xiaomi markası fiyat/performans tarafında belirli bir kaliteye sahip olduğu algısı oluşmuştur.Bu bakımdan Xiaomi mi 5 benim tercihim olurdu.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

    • peki Xiaomi Mi 5 in sağlamlığı nasıl? toprak34 7 yıl önce
    • hakan hocamız Xiaomi telefon kullanıyor sanırım o daha iyi cevap verebilir size @hamburger onu alıntı yaparak sorabilirsiniz buradan ismailsarp 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol