Xmobilepro güvenilir mi?

0

Merhaba. Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki aşağıda yazacağım programın kullanım amacı tamamiyle iyi niyetlidir. Yanlış amaçlar doğrultusunda kullanmıyorum ve asla kullanılmasını tavsiye etmiyorum. Evet, Xmobilepro adında bir yazılım keşf ettim. Aranızda yazılımı denemiş olanlar varsa görüşlerini rica ederim. Sorum su ki bu programda ben testler yaptım ancak hiç bir güvenlik sorunuyla karşılaşmadım, ancak çoğu yerde iyi yorumlar olmasına rağman şikayetvar.com daki yorumlar pek hoşuma gitmedi. Bilgisi olanlar veya yükleyip test edebilecek arkadaşlar varsa programla ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım yaşamaz mıyım şeklinde beni bilgilendirirseler güzel olur. Yorumlarınızı bekliyorum.

xbedirhanx xbedirhanx (836)
2 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Xmobile Pro uygulamasını daha önce duymadım. Web sitesini inceledim. Telefon için uzaktan erişim ve kontrol programı olarak özetleyebilirim, diğer bilinen adı ile bu bir casus yazılım.

    Geliştirenlere dair bir bilginin olmaması, iletişim bilgilerinin olmamasından dolayı böyle bir yazılıma güvenmezdim. Bu ticari olarak satılan bir ürün, ücretsiz dağıtılan veya bir topluluğun geliştirdiği bir yazılım değil. 

    Bir test telefonun varsa üzerinde deneyebilirsin.  Bunun gibi onlarca başka yazılım var. Google'a girip telefon casus yazılım diye aratırsan onlarca sonuç çıkar.

     

    alattin alattin (16999)
    2 yıl önce cevaplandı

    • Testleri yaptım bir sıkıntı çıkmadı. Cevabınız için teşekkürler. xbedirhanx 2 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol