Yabancı müzik albümleri nereden nasıl indirilir ?

0

Ben Chillout - İnstrumental ya da Jazz yabancı albümleri indirmek istiyorum. Bunları site olarak nerede bulabilirim ?internette nasıl indirebilirim ?

jackrudolphgs jackrudolphgs (59)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Spotify deneme sürümü hesabı açarak dinleyebilirsin, deneme sürümü bittikten sonra satın alman gerekiyor spotify. Onun dışında bu dediğin albüm amazon.com'da 8 dolar. 30 gün ücretsiz deneyebiliyormuşsun.

    hydra hydra (3800)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Download edeceğimiz siteden bahsettim ben ama. Flac ya da MP3 olarak. jackrudolphgs 4 yıl önce
    • O şekilde tahminen bulamazsın, sonuçta para harcanarak yapılan iş ve sende dinlemek istiyorsan para vermelisin mp3 halini bulamadım ben, ha birisi download etmiş olabilir ancak o da telif hakkı yüzünden kısa sürede yayından kaldırılır. spotify kullan. hydra 4 yıl önce

    0

    Ben torrent üzerinden indiriyordum. Özellikle DJ setlerine ulaşmak çok kolay oluyor torrent üzerinden. Bilgisayarına u torrent gibi bir torrent istemci kur. 

    Daha sonra https://torrentz2.eu/ gibi sitelerden arama yap. https://torrentz2.eu/search?f=lounge+chillout+2019 gibi aramalar yaparsan baya sonuç geliyor.

    murat murat (12492)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Teşekkür ederim ☺️ Peki bu torrent olayı zor mu kolay mı daha önce pek denemedim jackrudolphgs 4 yıl önce
    • Çok basit. Utorrent programı kur. Daha sonra verdiğim siteye git. Torrent dosyasını indir, aç. U torrent kendi kendine çalışır ve indirme başlar @jackrudolphgs murat 4 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol