Yandex mail sorunu - 5 Şubat 2020

0

Maillerim Yandex sunucularında Mail göndermek ve almak ile ilgili bir sorun yaşıyorum.  Mail gönderilmiyor ve alınmıyor. https://mail.yandex.com.tr/  adresinden erişmek istediğimde sayfa çok yavaş yükleniyor. Bir şekilde maillerime buradan ulaşalabiliyorum ama POP3 ve IMAP olarak çalışmıyor.

Anonim Anonim (156)
4 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Bende kontrol ettim. Yandex Pop3 sunucularında sorun bar gibi görünüyor. Web üzerinden giriş yapılabiliyor. Fakat Imap ve Pop3 şuanda çalışmıyor. Geçici bir sorun olabilir diye düşünüyorum. Eğer Outlook ve Thunderbird gibi mail istemci kullanıyorsanız bu programlarda hata veriyor ve parolayı yeniden girmeniz isteniyor. Beklemekte fayda var.

    hakan hakan (15424)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Sorun düzeldi murat 4 yıl önce

    0

    Sorun Yandex sunucularında. Benim de kullandığım kişisel alan adıma ait mail için Outlook sürekli şifre soruyor. Web üzerinden kontrol ettim bir defa giriş yapabildim. Fakat aşırı yavaş. Daha sonraki giriş denemelerimde giriş ekranında takılı kaldı.  Sorun senden kaynaklı değil. Yandex sunucularından kaynaklı. 

    alattin alattin (16999)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Tam sorun bende mi diye aranırken uzmanim.net'e bakayım dedim. Neyse ki sorun genel bir sorunmuş. Şirkette uzun zamandır Yandex mail kullanıyorduk hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım açıkcası. Yaklaşık 1 saattir mail gönderemiyor ve alamıyoruz. Microsoft Outlook sürekli parola soruyor. Parolayı doğru olarak tekrar girdiğimde durum değişmiyor. Beklemekten başka yapacak bir şey yok anlaşılan.

      murat murat (12492)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol