Yaptığım değişiklikler geri geliyor.

0

Bilgisayarımda yaptığım değişiklikler bilgisayarı kapatıp açtığımda eski haline geri dönüyor. örneğin skype yüklüydü kaldırdım, bilgisayarımın kullanıcı şifresini kaldırdım. kapatıp tekrar açtığımda şifre istedi tekrardan halbuki istememesi gerekiyordu kaldırmıştım. sonra bi baktım skype geri gelmiş. bunun gibi şeyler. bilgisara deep freeze yükledim acaba bu yüzden olabilir mi? mcafee ile taratmıştım truva atı bulmuştu bu durumda o da geri geliyor demektir. microsoft security essential var ama yeterli olmadığını hissediyorum. ne yapmalıyım? önerebileceğiniz tam koruma sağlayabilecek bir program var mıdır?

kubr kubr (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Tabiki oyüzden zaten deep freezen özelliği o deep freeze bilgisayarda yapılan değişiklikleri sadece bilgisayar kapanana kadar korur sen hem deep freeze kaldırmak istemeyip hem de değişiklik yapmak  istiyorsan deepfreez'in şifresini gir disable yap deepfreeze'i ondan sonra değişiklik yap tekrardan aktif et. eğer kaldıracaksanızda disable yapmadan kaldırmayın sakın aktifken kaldırmayın yani =)

    feritarslan feritarslan (303)
    9 yıl önce cevaplandı

      0

      Deep Freeze bu sebepten var. Yani bilgisayar program kurulmasını üzerinde değişiklik yapılmasını engellemek için. Yüklediğiniz programlar Deep Freeze yüzünden kaldırılıyor.

      Deep Freeze programını kaldırın. Daha sonra bilgisayarınızı şu programlardan biri ile taratın,

      Bu programlardan biri veya ikisi ile tarasanız yeterli. Daha sonra ücretsiz antivirüs yazılımlarından birini yükleyebilirsiniz.

      Ücretsiz en iyi antivirüs programları linkinden bir tane ücretsiz antivirüs programı indirin ve kurun.

       

      hakan hakan (15424)
      9 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol