Yasaklı sitelere DNS değiştirerek giremiyorum

0

Merhaba,

 

Eskiden dns ile engellenmiş olan sayfalara girebiliyorduk. Twitter youtube vs son zamanlarda iptv için modeme dns girince takılmalar vs ortadan kalktığı söylediler bende denemek istedim eskiden kullandığım dnsleri denemdim ancak yasaklı olan wikipedia girmedi 20 saniye bekledi sonra sayfa görüntülenemiyor diyor engellimiştir yazısı yok. Bi kaç sayfaya foruma baktım bazılarında dnsleri engellemişler gibi yazılar. Smart tv ye dns girmek için tek bir satırı var ikincisi yok bende o yüzden modem arayüzünden yapmak istedim ama çalışan bir dns bir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

tncr tncr (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Vikipedi yalnızca alan adı olarak değil aynı zamanda DNS bazlı da yasaklı şu an. Bu nedenle hangi DNS denersen dene Wikipedia sitesine DNS değiştirme yöntemi ile girilemiyor.

    omercik omercik (9418)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Yorumun için teşekkürler acaba telefon bilgisayar televizyondan tek tek uğraşmak yerine modemden bişeyler yapılamaz mı tncr 4 yıl önce

    0

    DNS değiştirerek önceden yasaklı sitelere girilebiliyordu. Ama artık DNS yöntemi geçersiz. Bu sebepen insanlar VPN kullanıyor. Modem üzerinden eğer modemin VPN desteği varsa VPN yönlendirmesi yapabilirsin. Bu çözüm olur.

     

    murat murat (12492)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Yorumunuz için teşekkürler. Modemim Airties 5453 baktığım kadarıyla gözükmüyor. Yapacak bişey yok anlaşılan. tncr 4 yıl önce
    • @tncr evet yapacak bir şey yok o zaman murat 4 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol