Yasal lisans kullanırsam hangi sorunlarla karşılaşırım?

0

Ben bilgisayarımı yasal lisansla lisanslamak istemiyorum satın alacağım diyorum ama mühendis é babam o kadar güveniyor ki mühendise yazdır gitsin diyo.  Şimdi bunu yani yasal lisansı bana ne gibi sorunlar yaşatacak.  Ekstradan söyleyeyim içine antivirüs indirilicekdir. 

adils adils (136)
3 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Korsan Windows kulanman riskli. Microsoft bu korsan işine bir el atacak gibi görünüyor hatta bazı hatalar vermeye başladı korsan kullanıcılarına Microsoft. Bu kadar fazla mühendise güvenmesi senin tecrübesiz ve bilgisayara zarar gelmemesi için uğraşıyor yani kolluyor bilgisayarı baban. Bana sorarsan korsan lisans kullanana kadar internetten 10 TL'ye lisans satın alman daha iyi. Antivirüs programı kullanacaksanda Emsisoft veya Panda security kullanabilirsin. 

    Peki ne gibi zararları var Cracklı Windows'un?

    Windows defender'i ve bilgisayarının daha korunaksız hale gelmesini sağlıyor yani bilgisayarının bütün virüslere kapısı açık oluyor. Crack bilgisayarına zarar vermekten başka birşey yapmaz yani bilgisayarını korunaksız ve bilgilerinin çalınmasını kolaylaştırır. Crack kullanmak başkasının emeğini çalmak gibi birşey. Şunu düşün sen bir ürün çıkartıyorsun veya uygulama ve bu uygulamayı herkes bedava kullanıyor yani senin yıllarca uğraştığın uygulamayı herkes bedava kullanıyor. Cracklı ürün kullandığın zaman bunun elbette acısını çıkartacaktırlar yani o crack uygulamasını yapan kişi o programı yapmak için uğraşıyor ve bedava olarak sunuyor bizlere fakat şunu unutuyoruz ki bu uygulama bizim bilgilerimizi çalıyor veya bilgisayarımıza zarar veriyor.

    darkcrak darkcrak (5168)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Mühendis dediğin adsam mahalle bilgisayarcısı, bilgisayarını KMSPico ile etkinleştirecek ki tavsiye etmiyorum. İnternetten 10 - 20 TL'ye key alıp kendin etkinleştir, zor olmasa gerek. Eğer halihazırda KMSPico ile etkinleştirilmişse, kalıntılarını temizlemek için Format şart.

      hydra hydra (3800)
      3 yıl önce cevaplandı

      • Ben zararını sordum zaten babamı ikna etmek zorr adils 3 yıl önce
      • 5 ayrı mühendis bu arada biri hacker zaten ona götürdük o da boyle yapiyor babam onda ne buluyor bilmiyorum zaten bluetooth sorununu da o diyil darkcark çözdü adils 3 yıl önce
      • senin dedigini yapacakdim ama mühendis diyo babamı da nasi ikna ediyosa onu inaniyo adils 3 yıl önce
      • Hocam mühendis demeyelim bunlar bariz mahalle bilgisayarcıssı hacker falan olduğunu da sanmıyorum, hacker olan birisi mühendis olmaz zaten. Zararı her türlü saldırılara karşı açık olması, verilerin gizliliği vs. hydra 3 yıl önce
      • bunlar diyil buu adam adils 3 yıl önce
      • gozum tutmadi bu adami da neyse adils 3 yıl önce

      0

      Sorunu anlamadım.  Bilgisayarına antivirüs mü kurulacak? Bunun için mi lisans soruyorsun?

      Antivirüsü crackli filan kullanma. Avast, AVG gibi ücretsiz antivirüsler var onlardan kur. Hiç bir şey kurmazsan Windows Defender'i aktif et. 

      Bunlar crackli antivirüs kullanmaktan çok daha iyidir. 

      murat murat (12492)
      3 yıl önce cevaplandı

      • hayir hani lisans defenderi devre disi birakiyor ya ondan ilave antivirus kullanicam adils 3 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol