Yeni bir hesap açtim ve hesapta herhangi bir uygulamada izin istiyor

0

Arkadaslar yeni bir hesap açtm admisintrator olarak ve hiçbise yapamiorum yardım

oyuntubeyoutuber oyuntubeyoutuber (-89)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bilgisayar genelindeki erişim izinlerini ayarlamak için:

    1. Bileşen Hizmetleri'ni açın.

    2. Bileşen Hizmetleri'nde, bilgisayar genelindeki erişim izinlerini değiştirmek istediğiniz bilgisayarı sağ tıklatın ve ardından Özellikler'i tıklatın.

    3. COM Güvenliği sekmesini tıklatın.

    4. Erişim İzinleri altında, bilgisayar genelindeki kısıtlama ilkesini veya bilgisayar genelindeki varsayılan ayarları değiştirmek isteyip istemediğinize bağlı olarak Sınırlamaları Düzenle'yi veya Varsayılanı Düzenle'yi tıklatın. Erişim İzni iletişim kutusu görüntülenir.

    5. Bir kullanıcı hesabını veya grubunu kaldırmak için, Grup veya kullanıcı adları listesinde kullanıcıyı veya grubu seçin ve ardından Kaldır'ı tıklatın. Seçili kullanıcı hesabı veya grubu artık listede görüntülenmez.

    6. Bir kullanıcı hesabı veya grubu eklemek için, Ekle'yi tıklatın. Kullanıcı, Bilgisayar veya Grup Seç iletişim kutusuna, eklemek istediğiniz kullanıcının veya grubun tam nitelikli adını yazın.

      Eklemek istediğiniz kullanıcının veya grubun adını bilmiyorsanız, Gelişmiş'i tıklatın ve ardından seçilen etki alanındaki kullanıcıların ve grupların listesini görüntülemek için Şimdi Bul'u tıklatın. Listeden bir kullanıcı veya grup seçin ve ardından Tamam'ı tıklatın. Eklenen kullanıcı veya grup, Grup veya kullanıcı adlarılistesinde görüntülenir.

    7. Grup veya kullanıcı adları listesinde, bilgisayar genelindeki erişim iznini değiştirmek istediğiniz grubu veya kullanıcıyı seçin.

    8. İzinler listesinde, seçili grup veya kullanıcı adı için yerel erişim iznine ve uzaktan erişim iznine olanak tanımak veya bu izinleri reddetmek üzere İzin ver veya İzin Verme onay kutularını seçin.

    9. COM Güvenliği sekmesine dönmek için Tamam'ı tıklatın.

    10. Tamam'ı tıklatın. Bilgisayar genelindeki yeni erişim izinleri, bilgisayardaki uygulamanın sonraki başlatılışında etkinlik kazanır. Çalışmakta olan uygulamalar, yeniden başlatılana kadar bu değişiklikten etkilenmez.

    Dikkat edilecek diğer noktalar

    • Bileşen Hizmetleri artık Yönetimsel Araçlar altında değildir. Bileşen Hizmetleri'ni açmak için Başlat'ı tıklatın. Arama kutusuna dcomcnfg yazın ve ardından ENTER tuşuna basın.

    Alıntıdır...

    Olmassa microsoft un sayfalarından çözüm bulunuz

    malgibiolan malgibiolan (307)
    6 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol