Yeni domain redirected you too many times sorunu

0

Merhaba Arkadaslar.Yeni domain aldim.Domaini hostingere yonlendirdim sitem sorunsuz calisiyordu ve wordpress kurdum.Sonra nameserverlari cloudflarea ordan hostingere yonlendirdim sitem acilmadi.Boyle hata almaya basladim 

This page isn’t working

domain.com redirected you too many times.

Sonra cloudflare silip direkt hostingere yonlendirdim domaini yine duzelmedi site.Domaini aldigim firmanin promosyon sayfasi aciliyordu.

Hostinger canli destege yazdim adam yardimci oldu siten duzeldi yazdi.Tum bu islemleri google chromedan yaptim.Simdi sitem mozillada sorunsuz aciliyor.Ama Chromeda yine ayni hatayi aliyorum.Mobilden denedim domaini aldigim firmanin promosyon sayfasi aciliyor yine.Chromeda cachei temizledim,gizli sekmede aciyorum ayni hata.

kullanici323513 kullanici323513 (1)
3 yıl önce sordu

  • .htacces yonlendirmesinden olabilir krsn 3 yıl önce

Toplam 3 Cevap


0

Benim pek fazla tecrübem yok bu konuda fakat şunu söyleyebilirim HTTP-HTTPS olarak web sitenin çalışması gerekiyor diye düşünüyorum fakat pek tecrübem yok bu konularda.

@alattin seninle ilgilenecektir çünkü o bu konularda tecrübeli.

 

darkcrak darkcrak (5168)
3 yıl önce cevaplandı

    0

    Bugun denedim vpnle sorunsuz giriyor siteye.Ama sorunun neden kaynakli odugunu bilen olursa belki baska arkadaslarada yardimci olur.

    kullanici323513 kullanici323513 (1)
    3 yıl önce cevaplandı

    0

    Alan adını mesaj ile bana yollarsan kontrol ederim.  Bu soun bazen tarayıcı önbelleğinden kaynaklanabiliyor (elbette hatada olduğu gibi sonsuz yönlendirme döngüsüne girmediyse)

    alattin alattin (16984)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol