Yeni modemin kurulumu nasıl yapılır? Kurulum yapmak için ne yapmam gerekiyor?

0

Selamın aleyküm benim modemim bozuldu bende yeni modem aldım tp link td w9960  markası bu şimdi kabloları taktım işte google ye girdim şifre belirledim hızlı kurulumda şifre vesaire girdim tam bitirecem üzgünüz İnternet bağlı değil diyor lütfen parametlerinizi tekrar yapılandırın eğer sorun hala devam ediyorsa ISS niz ile başvurun diyor

Çözümü ne olacak

muha189 muha189 (29)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Modem arayüzündeki müşteri hizmetlerinin verdiği kullanıcı adı ve şifre yanlış olabilir mi ? ( @ttnet gibi olan kullanıcı adı )

    Küçük bi ihtimal akılda yapmadım diye kalmasın suretiyle modemi resetleyip deneyin ( küçük reset düğmesinden ) ;  reset düğmesine 5-10sn kadar basılı tutun toplu iğne gibi bişeyle ışıklar sönene kadar daha sonra ışıkların yanmasnı bekleyip durumu kontrol edin.

    > En sağlıklı sonuç müşteri hizmetlerini arayıp durumu kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca bahsettiğim kullanıcı adını isteyip modem arayüzüne girip deneyin. 

     

    ybaskin34 ybaskin34 (1440)
    3 yıl önce cevaplandı

    • Çok saol un denedim oldu peki ping sorunu nasıl çözecm tp link td W9960 modelidir biri youtube ye giriyor hemen ping yükseliyor eskiden böyle değildi Modem den kaynaklanıyor gibi peki bu ayarları nasıl yapacam muha189 3 yıl önce
    • @muha189 rica ederim.😊 ybaskin34 3 yıl önce
    • @muha189 ping değeri sunucuya olan uzaklıkla alakalı bi durumdur. ybaskin34 3 yıl önce
    • @muha189 ping ile ilgili özelden mesaj atıyorum. ybaskin34 3 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol