Yeni telefonuma eski WhatsApp mesajlarını nasıl geri yüklerim?

0

Samsung S3 telefonum bozuldu, hattım da kayboldu. Hattı tekrar çıkarttım telefon olarakta Sony Xperia aldım. Eski WhatsApp mesajlarının (sadece 7 gün değil ) geri getirilmesi mümkün mü? Teşekkür ederim.

hsal hsal (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Eğer ayarından kapatmadıysaniz, WhatsApp her gece 02:00'de otomatik olarak Google Drive hesabına yedekleme yapar. Bunu kapatmadıysanız size de yapmıştır büyük ihtimalle

    Galaxy S3'te kullandığınız Google hesabını yeni telefonda açın, daha sonra WhatsApp'i yükleyip hesabı ayarlarken yedekleri varsa bulup size geri yüklemek isteyip istemediğinizi soracaktır

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Her iki cihazda Android kullandığınızdan verileri dosyaları aktararak geri getirebiliyor olmanız gerekir. Önceki cihazınızı açın ve dosyalarım içindeki /sdcard/WhatsApp/ yolundaki tüm verileri bir hafıza kartına kopyalayın. Şimdi hafıza kartını yeni telefonunuza takın ve aynı dosyaları sony telefonunuzun dosyaları içindeki aynı konuma atın.

      İsterseniz bu işlemi yapmadan önce sony telefondan whatsapp uygulamasını kaldırn. Verileri aktardıktan sonra sony telefona wahatsapp uygulamasını yükleyin ve başlatın. Eğer dosyalar whatsapp tarafından bulunursa mesajları geri yükle tarzı bir uyarı çıkacaktır. BU şekilde samsung telefonunuzdaki mesajları sony telefonunuza aktarmış olacaksınız.

      Taşıma aygıtı olarak hafıza kartı dışında bilgisayarıda kullanabilirsiniz tabi.

      ismailsarp ismailsarp (6010)
      6 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol