Yerel disk c birden doldu (çözüldü)

0

Daha bu sabah bir şey yoktu en son sony vegas pro indirmiştim bi işim var dı onu halledip tekrar komple kaldırdım bi bakayım dedim durum bu virüs vs falan vardır diye düşündüm ve combo fix,adwcleaner,cCleaner,IObit malware fighter,hitmanpro,advanced systemCare 9 ile tarattım hiç bir şey yok bu durumu nasıl düzelte bilirim bilgisayarda hiç bir kasma donma vs falan birşey yok aksine bunlarla tarattıktan sonra biraz rahatladı da diyebilirim.

resim: http://i.hizliresim.com/lvOk4r.png

militanz militanz (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Muhtemelen benim başıma gelen şey oluyor. Bir güncelleme yüklendiğinde veya sürücü yüklendiğinde Windows otomatik olarak sistemin yedeğini alıyor. Bunlara gölge kopya deniyor ve bilgisayarın diskinde ciddi yer tutuyor.

    Onları temizlerseniz sorun çözülecektir. Şu linkler disk temizlemede işinize yarayacaktır:

    Sabitdiskte sürekli diskteki boş alan azalıyor

    Disk Temizleme'yi kullanarak sabit diskteki gereksiz dosyaları nasıl silebilirim?

     

    cemkara cemkara (4215)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      Merhaba, Bazı programlar da Proje/Video yapıp kaydedilince aşırı boyutunu şişirebiliyor Sony Vegas Pro ile yaptığnız proje/video hala bilgisayarınızda ise boyutunu kontrol edin. Sorununuz bundan kaynaklı olabilir.

      lion lion (595)
      8 yıl önce cevaplandı

      • Aynen öyleymiş sorun geçenlerde 48 dakikalık bi radyo programını kaydetmiştim onu video olarak kaydedip youtubeye atıcaktım meğerse ondan dolayıymış bi arkadaş sistem geri yükleem yap dedi tam yapıcaktım o video masa üstündeydi o çarptı gözüme bi sileyim dedim sildikten sonra baktım ki eski haline gelmiş yani sorun çözüldü saolun cevaplar için :) militanz 8 yıl önce
      • Rica ederim. Sorununuzun çözülmesine sevindim eğer cevapta çözüldü butonuna basıp çözüldü derseniz sizin gibi bu sorunu yaşayan diğer arkadaşların da çözüme kavuşmalarında yardımcı olabilirsiniz lion 8 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol