Yıldızlı Gmail adresi nasıl bulunur?

0

bro*****@gm***.com diye gmail adresi nasıl yıldızlı çıkartabilirim bilginiz varmı veya nasıl bulabilriim şifre kırmayı nasıl yapacagım yardım edebilir msiiniz ? 

prenses1997 prenses1997 (1)
1 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bulamazsın. Bu soru defalarca soruldu. Tekrar yazayım:

    bro*****@gm***.com buradaki yıldız gerçekten yıldız.  Bunu sana gösteren uygulama, mesela instagram, gerçekten oraya yıldız koyuyor. 

    Çok eskiden Windows 95, Windows XP gibi işletim sistemlerinde yıldızlı parolaları görmek mümkündü. Bunun sebebi parola Windows içinde saklanıyordu ve Windows sana gerçek parolayı yıldızlı şekilde gösteriyordu. Ama instagramda veya başka platformda bu durum tamamen farklı işliyor. 

    Şimdi sana olayı anlatmaya çalışayım. bro*****@gm***.com adresi instagram sunucularında (ana bilgisayarlarında) saklanıyor.  instagram sana bro*****@gm***.com gösterirken ana bilgisayardaki mail adresini alıp içindeki karakterleri yıldız ile değiştiriyor. Sana gelen gerçekten bro*****@gm***.com şeklinde bir mail. Yani sihirli bir şekilde yıldızları kaldırmak mümkün değil.  Bunu kırmak diye bir şey söz konusu değil çünkü ortada kırılacak bir şey yok.

    hakan hakan (15424)
    1 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol