Yıldızlı şekilde gösterilen telefon numarası nasıl çözülür?

0

Merhaba abi bana telefon nomarası gönderildi ama yıldızlı olarak geldi 054x 2xx xx xx  numara bu çözerseniz çok sevinirim ama bu gizli kalsın sadece.

kullanici288126 kullanici288126 (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Yıldızlı şekilde sana gönderilen telefon numarasını çözmek diye bir şey yok. Sana gösterilen şey 054* ** *1 bu şifreli filan değil. Zaten adamlar bu şekilde gönderiyor ki numarayı hatırlamana faydası olsun diye. Numara senin değilse hatırlayamazsın.

    Asıl numara sana bu numarayı göndren uygulamanın veritabanında kayıtlı. Bu yıldızlı parolaları gösterme filan olayı bilgisayarda kayıtlı numaralar, parolalar için geçerli.  SMS ile gönderilen veya bir web sitesinde, uygulama içinde gösterilen numaralar için geçerli değil.

    hakan hakan (15409)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Yıldız veya X şeklinde gösterilen numara, parola gibi bilgiler ekranda özel bir yöntemle şifrelendiği için öyle görünmezler. Normalde bu bilgiler uygulamanın veya web sitesinin veritabanında saklı tutulur. Hatırlatmak için sms atıldığında, ekrana getirildiğinde ekranda gerçekten yıldız veya x görünür. Yani numarayı sana yollamıyorlar. Bu sebepten bunu bir şekilde kırmak söz konusu değil.

      alattin alattin (16984)
      4 yıl önce cevaplandı

        0

        madem numarayı göndermiyorlar bize diyorsun numara o kişinin veri tabanında saklı diyorsun peki ozaman cevap ver 

        bu hesabın numarası facedir   0 *** *** ** 47 bu numarayı bi türlü bulamadım ama sosyal media hesabı oluşturduğum zaman o yıldızlı yerleri kopyalayıp şifre kısmına yapıştırıp kaydola biliyorum ama hiç bir şekilde şifreyi bana göstermiyor normal yıldızla sosyal media hesabı açmak istedim kabul etmedi bu yıldızları kopyaladım şifre kısmına yapıştırdım kabul etti demekki o yıldızların arkasında sayılar var  ve sosyal media bu sayıları okuyor ama senin şifre olarak kattığın bu yıldızlı sayıları bile sana göstermiyor ben çıkamadım için içinden bi bilgin varmı 

         

        cebrail010 cebrail010 (1)
        2 yıl önce cevaplandı

        • Senin yazdığın ve yıldız şeklinde görünen parola ile instagram ya da facebook'un sana gösterdiği yıldızlı numaraların alakası yok. Sen parola alanına yazdığında sistem sana onu yıldız şeklinde gösteriyor. Sadece görünüm o şekilde. Ama instagram ya da facebook telefon numarasını veritabanından çekiyor, numaraları yıldız ile değiştirip senin bilgisayarına bu şekilde gönderiyor. Daha basit nasıl anlatırım hiç bir fikrim yok. alattin 2 yıl önce
        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol