Yoga VPN nedir? Yoga VPN nasıl kullanılır

0

Yoga VPN nedir?

Yoga VPN nasıl kullanılır?

Yoga VPN nereden indirilir?

Yoga VPN ücretli mi?

toprak34 toprak34 (2026)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Yoga VPN yazılımı, telefonunuzun ve bilgisayarınızın IP adresinizi değiştirip ağ üzerinde güvenli dolaşmanızı sağlar ayrıca ülkenizde yasaklanmış sitelere girmenize de izin verir. 

    VPN programları ne işe yarar?

    VPN programları, iki veya daha fazla cihaz üzerinde sanal özel bir ağ oluşturur ve kimliğinizi gizler. Bütün veri paketlerinin kimliğini doğrular ve geldiği kaynağın güvenilir olduğundan emin olur. Yoga VPN de bunlardan birisidir.

    Yoga VPN ne işe yarar?

    İnternet trafiğinizi şifreleyerek internet üzerinde güvenli ve hızlı bir şekilde gezinmenizi sağlar.  Halka açık ağlarda sizi tehlikeli kişilere karşı korur.

    Yoga VPN nereden indirilir?

    Yoga VPN Android sürümünü indirmek için tıklayın

    Yoga VPN IOS sürümünü indirmek için tıklayın

    Yoga VPN ücretli mi?

    Sözde ücretsiz fakat teknik olarak, evet, ücretli. Uygulamada kredi sistemi bulunuyor ve kullandığınız VPN leveline göre kredileriniz harcanıyor. Örnek olarak level 1 VPN kullanırsanız günde 900 krediniz harcanıyor. Level 2 'de ise 1800 kullanılıyor fakat daha fazla lokasyon seçebiliyorsunuz ve bağlantınız daha stabil oluyor. Level 3'de de dünya geneli lokasyon seçebiliyorsunuz ve size en stabil bağlantıyı sunuyor.
     

    Yoga VPN'de nasıl kredi kazanabilirim?

    Yoga VPN uygulamayı ilk yüklediğinizde size hediye olarak 2000 kredi veriyor. Bunun dışında yukarda bulunan "Points" kısmından kredi kazanmak için size yolları gösteriyor.  Arkadaşlarınıza davet kodunu göndererek her kayıt başına 9000 kredi kazanabilirsiniz. Ayrıca video izleyerek de kredi kazanılıyor. Onun dışında, her gün Check-in yaparsanız size 200 ila 1000 kredi arasında bir kredi sunuyor.

    Yoga VPN nasıl kullanılır?

    Uygulamayı açtıktan sonra kağıt uçak simgesine dokunarak bağlanabilirsiniz. Level değiştirmek için de alttaki "Switch region" ikonuna dokunun.

    toprak34 toprak34 (2026)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol