Your PC device needs to be repaired

0

Hocam selamlar yeni bilgisayar topladim isletim sistemi yok acarken hata veriyor windows 10 kurmak icin usb hazırladım taktim felan usb modunda actim acinca your pc device needs to be repaired hatası aldım ne yapacagim?

kullanici83650 kullanici83650 (3)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    1

    Bilgisayarı kurmak için hazırlanan USB UEFI modunda olup siz bunu normal Legacy modunda kuruyor olabilirsiniz veya bunun tam tersi de olabilir.Yani kısacası hazırlanan USB ile kurulan ortam arasında farklılık olduğundan bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz gibi geldi bana.

    Genelde masaüstü bilgisayarlarda PC Boot Menü üzerinde hem UEFI hem de Legacy (yani UEFI yazmayan) ikisi birlikte görünür. Bu şekilde yanlış seçim size bu sorunu yaşatıyor olabilir.Mesela Asus marka bir DVD Rom a Windows 10 DVD si taktınız ve bilgisayarı başlattınız.Bilgisayar açılırken Boot Menü de size ASUS-DVDRW ve EUFI:ASUS-DVDRW arasında iki seçenek çıkartacaktır.Yanlış seçim size kurulumda sorunlar çıkartabilir.

    Aşağıda ilk olarak USB nin nasıl hazırlanacağı (UEFI Destekli) ile bir USB hazırlamayı daha sonra kurulum aşamasında doğru Boot ortamını seçerek bilgisayarı USB üzerinden başlatıp tekrar kurmayı denemenizi öneririm.

    USB den UEFI Destekli Windows 8/10 Kurmak, Nasıl Yapılır?

     

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Sanırım windows 10 iso dosyasında bir sorun var. Alttaki linklerdeki çözümleri takip ede bilirsin

      Çözüm makalesi:

      Çözüm videosu

      darkcrak darkcrak (5168)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol