YOUR PERSONAL FILES ARE ENCRYPTED virüsü (lütfen yardım)

0

Bugün bi siteye girdim ve karşıma bu yazı çıktı altında iste 24 saatten geriye sayan bir sayaç vardı. İnternetten bir şeyler okudum hatta çözümlerde verilen talimatları gerçekleştirdim virüsü silmişmiyimdir? Emin olamıyorum çünkü henüz dosyalarımı şifrelemedi virüs? Siteye girip sayaca bakmaya da korkuyorum.

mbzy mbzy (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Konu Allatin Bey Tarafadından Çevaplandı, Konuya Gitmek İçin Tıkla

    esty esty (-48)
    7 yıl önce cevaplandı

    • bunu okudum ve herdProtecti indirdim taramayı falan gerçekleştirdim, fakat virüs silindimi silinmedi mi bilmiyorum :( acaba 24 saat bitince mi virüs yayılacak yoksa temizledim mi bunun derdindeyim şu an mbzy 7 yıl önce

    0

    YOUR PERSONAL FILES ARE ENCRYPTED  uyarısı bir site üzerinde çıktıysa, muhtemelen Fake yani sahte bir uyarıdır. Dikkate almayın.

    Eğer masaüstünde size ait olmayan dosyalar varsa ve bu dosyalar içinde YOUR PERSONAL FILES ARE ENCRYPTED  uyarısı görüyorsanız bilgisayarınıza virüs bulaşmış demektir. Dosyalarını şifrelenmediyse, bilgisayarınızı yeniden başlatın. 

    Şifreleme virüsleri genelde diğer dosyalara bulaşmazlar. Aktif olduklarında bilgisayardaki dosyaları şifreler ve pasif duruma geçerler.

    alattin alattin (16984)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol