Youtube abone satın alma. Siteler ne kadar güvenilir?

0

Bir youtube kanalı açtım. Henüz abonem yok. Abone satın almak istiyorum.Youtube abone satın alma için siteler gördüm. Ne kadar sağlıklı olur? Bunlar gerçek abone mi? Kanalıma faydası olur mu?

Anonim Anonim (156)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Instagram, Facebook, Youtube siteler için yapılan abonelik satışlarının hiç bir sağlıklı sonucu olmaz.  Youtube aboneliği satan kişi veya sitelerde genelde gelecek aboneler ya bot (yani gerçek kişi değil) ya da farkında olmadan bazı bilgilerini bu kişilere kaptırmış kullanıcılar olacak.

    Demem o ki sen Youtube kanalına abone satın aldığında aslında seni izleyecek, takip edecek kişilere erişmiyorsun. Tamamen abone sayını şişirmene yönelik bir çaba içine giriyorsun. Bu tür abonelikler zamanla eriyor zaten. Örneğin sen Youtube kanalına 1000 abone satın aldın diyelim. Senin kanlına gelecek abone sayısı 500 olacak. Daha sonra bunlar kaybolmaya başlayacak. Botlar silinecek, farkında olmadan kanalına abone yapılanlar abonelikten çıkacak.

    Hatta abone garantili diye satış yapan kişiler satana kadar ortadayken sonra birden kaybolacaklar. Bu iş genelde böyle işliyor. Bu sebepten Youtube kanalına abone satın almanı önermem. Sana bir faydası olmayacak

    alattin alattin (16984)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol