Youtube beyaz ekran reklam penceresi sorunu - virüs olabilir mi?

0

Windows 10 kullanıcısıyım. Dün microsoft office 2019 indirdim (crackli orijinal) değil. fakat zaten daha önceden kullandığım bir programdı ve aynı yerden güncelleme gelmiş yeni sürümünü indirdim. daha sonra içerisinde malumunuz activate yapmak için uygulama vardı. onları kurduktan sonra. sadece youtube'da reklam almaya başladım. şöyle ki opera kullanıyorum ve adguard + opera'nın kendi adblocker'ı var. hiçbir sitede 1 tane bile reklam görmüyorum fakat şu an onlar açık olduğu hâlde youtube'da her videodan önce bembeyaz bir ekran çıkıyor ve sadece reklamı atla diye bir yazı var. antispy malware ile bilgisayarı detaylı tarattım fakat birkaç tane gereksiz bilgisayar dosyasından başka bir şey bulamadı. ve o indirdiğim dosyayı bilgisayardan güzelce kaldırdım. 
not: aynı uygulamaları diğer cihazımda da kurdum onda bir sorun olmadı. 

hatamın görüntüsü şu şekilde.

xebeth xebeth (37)
3 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bana virüs gibi gelmedi. Daha çok kullandığın reklam engelleme eklentilerinden kaynaklı bir sıkıntı gibi göründü.

    Reklam engelleme yazılımlarını kapattığında durum ne oluyor, kontrol ettin mi? Reklam engelleme yazılımları sanki reklam kodlarını bozmuş bu sebepten böyle bir ekranla karşılaşıyorsun gibi görünüyor.

    hakan hakan (15409)
    3 yıl önce cevaplandı

    • şahsen onları kaldırıp yeniden indirdim fakat o office indirdikten sonra bunun karşılaştığım için dedim reklam virüsleri olabilir mi diye. o eklentileri kapatınca da normal reklamlar geliyor bu ekranda geliyor. ama açınca bu ekran hariç geri kalan hepsini yok edebiliyorlar. sanırım dediğiniz gibi reklam kodlarıyla alakalı bir durum olabilir. pek çözemedim. xebeth 3 yıl önce
    • Farklı bir eklenti görmüyorsun değil mi tarayıcıda? @xebeth hakan 3 yıl önce
    • hayır hocam herhangi bir eklenti kullanmıyorum. ama sorunu çözdüm. çerezleri ve verileri sildim sonra bir daha hiç gelmedi. anlamadım bende çok saçma bir durum oldu ahaha. ilginiz için teşekkür ediyorum :)) @hakan xebeth 3 yıl önce
    • @xebeth sorunun çözülmesine sevindim :) hakan 3 yıl önce

    0

    Aynısı bende de oluyor, virüs değil diye düşünüyorum. Önceki YouTube bir hata oluştu sorununa benziyor. Sanırım YouTube reklamlarla ilgili (ya da Chrome tarayıcı da yapıyor olabilir) yeni değişiklikler peşinde. Adblock eklentileri de kendilerini bu değişikliklere göre güncellemediği için böyle durumlar yaşanıyor.

    omercik omercik (9418)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol