YouTube 'bu kanaldan para kazanılamıyor' sorunu

0

Haber videoları, komik, ilginç ve akla gelebilecek çoğu tarzda video yükledim. Binlerce video ve binlerce abone var, telif olaylarına çok dikkat etmedim ve para kazanmayı hiç aktif etmedim. Bugün bir sitede kanala baktım, günlük video izlenmelerine göre 10 dolar ile 20 dolar arası para kazanıyormuş kanal, fakat sonra YouTube'a baktım para kazanma bölümü aktif değil hata veriyor, galiba bir kaç kez yediğim telif hakları yüzünden... Telif hakkı sahipleri para kazanıyor, bazılarını ise sildim. Yüksek izlenme olanları ise silmeye kıyamadım... Ben şimdi bu kanalda para kazanmayı nasıl aktif ederim?

tomajay865 tomajay865 (1)
3 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    1.000 abone ve 10.000 izlemeyi geçmiş olman lazım ve videolarını dikkatli incelle 3 teliften sonra yanılmıyorsam para kazanma özelligini kapatıyordu..

    krsn krsn (233)
    3 yıl önce cevaplandı

    • O koşulları çoktan geçtim. Evet telif yedim. tomajay865 3 yıl önce
    • 3 telif hakkından sonra para kazanma özelligi otomatikmen kapatıyor youtup e-postanı kontrol et mail atmışlardır krsn 3 yıl önce

    0

    Kendi ağzınla söylemişsin telif yedim diye. Youtube zaten sahibi olmadığın videolardan para kazanmaya çalışma şeklinde belirtmiş ancak doğal videolar ve telif içermeyen içerikler üretirsen para kazanabilirsin.

    bl4lev bl4lev (790)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol