YouTube'da video izlendikçe izlenme sayısı artar mı?

0

Youtube kanalımda bir kişinin kaç video izleme hakkı var mesela 5 video var kanalımda 5 videoyu bir kere izleme hakkımı var birde telefonda birden fazla hesap var izlemeye etkisi varmı yoksa sadece cihaz olarakmı hesaplanıyor izleme sayısı

gkha gkha (11)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    1

    Youtube izlenme oranını hesaplardan aynı ip adresi üzerinden gelen izlenmeleri takibe alır. Bir kullanıcı aynı videoyu sürekli izliyorsa bunu günlük 3-5 gösterim olarak gösterim hesaplamasına dahil eder.

    300 gösterime kadar herhangi bir kontrol gerçekleşmez. Fakat 300 gösterimden sonr Youtube gösterimlerin gerçek kişilere mi yapıldığını kontrol etmeye başlar. Bunun için çeşitli yöntemler kullanır.

    Videoları istediğin kadar izleyebilirsin, hatta sürekli tekrar tekrar izleyebilirsin. 300 gösterime kadar bir sorun olmaz. Sonra Youtube bu izlemelerin gerçek mi yoksa bot izlememi olduğunu araştırır.

    alattin alattin (16999)
    4 yıl önce cevaplandı

      1

      Alattinin dedikleri doğru. Aynı Ip den izlenirse sürekli youtube bazen Block koyabiliyor. Onun önüne geçebilmesi için de çeşitli önlemler ve seçenekler mevcut. Onları intersen araştırmanı tavsiye ederim.

       

      huseyinkkamer huseyinkkamer (77)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol