YouTube'da yaptığım yorum neden görünmüyor?

0

Arkadaşlar Youtube'da bir videoya yorum yapıyorum, o yorumu ben görüyorum Sıralama Ölçütü'nden 'En yeniler'e tıklıyorum, yine yorumumu görüyorum, fakat başka tarayıcıdan baktığımda o yorum gözükmüyor(En yenilerde). Neden böyle oluyor?

koxo koxo (1)
5 yıl önce sordu

  • Sende görünmüyor ama başkalarında görünüyor emin ol darkcrak 5 yıl önce

Toplam 1 Cevap


0

Youtube bazı değişiklikleri geç yansıtıyor. Bazen abone sayısı, bazen yorum geç görünebiliyor. Bazen de yazdığın yorum spam'a düşüyor ve onary gerektiriyor. Bu durumda yazdığın yorum görünmüyor.

Sorunun Youtube sunucularının çok olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Youtube'nin binlerce sunucusu var. Sunucular arasında veri senktronizasyonu vakit alıyor olmalı ki bu da çok normal. Örneğin sen yorumu yaptın bu A sunucusu tarafından alındı. Ama B,C,D sunucuları henüz bu bilgiden haberdar değil. Böyle olunca ve sen B sunucusuna denk gelirsen yorumun görnmüyor. Daha sonra biraz vakit geçtiğinde tüm sunucular eşleştiğinde yorumun görünür olur.

hakan hakan (15424)
5 yıl önce cevaplandı

  • @hakan abone sayısı nda çok oluyor ozgurlol 5 yıl önce
  • @ozgurlol evet abone sayısı sürekli değişiyor. Bir tuhaf. Telefondan bakınca farklı PC'den bakınca farklı görünüyor. Sanırım sorun Youtube sunucularının çokluğundan kaynaklanıyor. hakan 5 yıl önce
üyelik gerektirir

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol